μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Δεν ήχου με MP4

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Φλεβάρη 2008, 08:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν ήχου με MP4

Γεια Όλα
Είμαι χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Azureus, όταν κατεβάσετε μουσική παίζει προστίμου για το Windows Media Player αλλά όταν κάνετε λήψη μουσικών βίντεο δεν υπάρχει ήχος. Ένας φίλος μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα που ονομάζεται συνδυασμένη κοινοτική Codec αλλά αυτό δεν λειτούργησε.
Κάθε ιδέες σας παρακαλώ.
Old 4 Φλεβάρη 2008, 09:02
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν ήχου με MP4

Το bit-torrent πελάτης σας χρησιμοποιώντας τείνει να χρησιμοποιείται από παράνομη downloaders. Ίδια με Utorrent.

Λέτε ότι είστε τηλεφόρτωση μουσικής. Επιβεβαιώστε ότι είναι από νομική site για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Ένα site link θα είναι καλύτερα έτσι ώστε να μπορούμε να κρίνουμε τον εαυτό μας, επειδή πολλοί άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη νομιμότητα της παρούσας.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 23η Μαρτίου 2008, 13:59
Μέλος Ομάδα

Default Δεν ήχου με MP4

Ο μόνος λόγος για να μην HES ήχος είναι γιατί χρειάζεται το codec για το τι παίζει σε αυτό.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.