![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Όλα Είμαι χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Azureus, όταν κατεβάσετε μουσική παίζει προστίμου για το Windows Media Player αλλά όταν κάνετε λήψη μουσικών βίντεο δεν υπάρχει ήχος. Ένας φίλος μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα που ονομάζεται συνδυασμένη κοινοτική Codec αλλά αυτό δεν λειτούργησε. Κάθε ιδέες σας παρακαλώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το bit-torrent πελάτης σας χρησιμοποιώντας τείνει να χρησιμοποιείται από παράνομη downloaders. Ίδια με Utorrent. Λέτε ότι είστε τηλεφόρτωση μουσικής. Επιβεβαιώστε ότι είναι από νομική site για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Ένα site link θα είναι καλύτερα έτσι ώστε να μπορούμε να κρίνουμε τον εαυτό μας, επειδή πολλοί άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη νομιμότητα της παρούσας.
|
| |||
| |||
| Ο μόνος λόγος για να μην HES ήχος είναι γιατί χρειάζεται το codec για το τι παίζει σε αυτό. |