![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All Én használ egy Azureus nevű program, amikor a zene letöltés játszik bírságot a Windows Media Player, de ha letölthető zenék videók nincs hang. Egy barátom azt javasolta, használjam azt a programot, úgynevezett kombinált közösségi Codec de ez nem működött. Any ideas please. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A bit-torrent kliens segítségével Ön általában használt illegális downloaders. Ugyanaz, mint a uTorrent. Azt mondod, te vagy a zene letöltése. Fogadjuk el, hogy a jogi site előtt tudunk segíteni. A weboldal link jobb lenne, így a bíró magunkat, mert sok ember nem ismeri ezt a jogszerűségét.
|
| |||
| |||
| Az egyetlen ok HES nem kap hangot, mert szüksége van a codec, amit ő játszott fel. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 18. május 2009 12:27 |
| Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 14 | 9. május 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. március 2009 02:03 |
| Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer | Tplayer2007 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 13. január 2009 15:43 |
| MP3 hang rendben van, de más hangot baj! | FamicomFreak | Multimédia és kodekek | 7 | 25. január 2008 10:33 |
| Téma eszközök | |
| |