![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Ја сам помоћу програма који се зове Азуреус, када сам га доунлоад музике фина игра на Уиндоус Медиа Плаыер, али кад сам доунлоад спотова нема звука. Пријатељ моје предложене Користим програм назван Цомбинед Цоммуниты Цодец али то није радила. Било који идеја молим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе битовно торрент клијент будете користили, тендира да се користе илегалне доунлоадерс. Исто као и Уторрент. Ви кажете да сте скидање музике. Потврдите то са правне месту пре него што може помоћи. А сите линк би било боље да бисмо могли судити за себе, јер пуно људи нису упознати са овом законитости.
|
| |||
| |||
| Једини разлог хес не добијам звук је због тога што он треба кодек за оно што је он свира на. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Песнице Време Коришћење Онбоард Соунд-Како мој Сурроунд Звук на посао! | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 14 | 9 мај 2009 20:59 |
| Соны Соунд Брава Тв навика долази из мојих Сурроунд Соунд Сыстем | анднлоу | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 29 март 2009 02:03 |
| Лоша квалитета звука из нове сурроунд звучни систем | Тплаыер2007 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 13 јануар 2009 15:43 |
| МП3 звук у реду, али други звук отишао криву! | ФамицомФреак | Мултимедија и кодеци | 7 | 25 јануар 2008 10:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |