![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз се чудя, ако можете да помогнете. Имам само един DVD филм всеизгарянето използвате Nero 7, който беше фантастично. Моят празни DVD може да побере 4.7gig. Една avreage филма е 750 MB. Аз опитах да горят 2 филми сега и да декларира, няма достатъчно пространство? Аз правя нещо wrong.Thank Вас. Тони |
|
| |||
| |||
| Ако вече изгори един часа филм, не може да изгори друго, освен ако е презаписваем диск. И ако ти изгори го с Nero на DVD-Video мейкър, Вие може само да отговарят на 2 часа видео върху 4.7GB DVD. Ако ви изгори го като диск с данни, не можете да го видите на DVD плейъри, като има предвид, че ако можете да направите DVD-видео.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви са ви парене в Nero? .... т.е. vobset (. ifo. bup &. VOB файлове) или???
| |||
| |||
| Цитат:
ОК, които размер следва да си купя моля следващия |
|
| |||
| |||
| Трябва да се опитате DVD-9, те държат около 4/5 часа мисля, така че може да е просто точно за вас.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз мисля, че съм се опитват да изгорят dvdrip_ax? каквото и да значи това. Как мога да получа това да горят върху една CD. Какъв размер на DVD трябва да си купя, моля |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax означава нищо за мен ... е, че в папка? .... Ако е така какво файлове в папката и какъв размер е той? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Аз не съм толкова сигурен, където да ги било . Магазини, които продават на нормални DVD може да има някои. Или можете да опитате търсите в интернет ...
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Space качват без причина? | don87 | Windows операционни системи | 11 | 26 Feb 2009 19:22 |
| PC става Blank | CrazyDaizy | Общи Хардуер Чат | 11 | 4 ноември 2008 06:40 |
| Забравена място на HDD | StOnEr | Дискове & сменяемите носители | 2 | 29-ти септември 2008 10:52 |
| Пространство за 100% финализиране? | Rob8UrChips | Дискове & сменяемите носители | 4 | 30 януари 2008 год. 10:34 |
| DVD Празни разглежда като CD | Дейв W | Дискове & сменяемите носители | 11 | 17 Юни 2007 19:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |