![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že můžete pomoci. Právě jsem vyhořel DVD film pomocí Nero 7, který byl fantastický. Moje prázdné DVD pojme 4.7gig. Na avreage film 750 mb Jsem se snažil pálit 2 filmů a nyní se uvádí, že není dostatek místa? Dělám něco wrong.Thank vás. Tony |
|
| |||
| |||
| Pokud jste již vyhořel jeden film, nemůžete vypálit jiný, pokud je disk přepisovatelný. A pokud si spálil s Nero to DVD-Video maker, můžete vejít jen 2 hodiny videa na DVD +4,7gigabajt. Pokud si spálil poskytnutím údajů disku nelze zobrazit na DVD přehrávači, že pokud si můžete vytvořit DVD-video.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co se vám v vypalování Nero? .... tj. vobset (. ifo. BUP &. VOB soubory) nebo?
| |||
| |||
| Citace:
ok, která velikost by měla i koupit, prosím další |
|
| |||
| |||
| Měli byste se pokusit DVD-9, které drží kolem 4-5 hodiny si myslím, tak to může být právě pro vás.
|
| |||
| |||
| Citace:
Myslím, že mám zkusit vypálit dvdrip_ax? to znamená cokoliv. Jak si to vypálit na CD. Jakou velikost dvd mám koupit, prosím |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax znamená, nic pro mě ... je v tom, že složku? .... pokud ano, jaké jsou soubory ve složce a jaké velikosti je to? |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Já nejsem tak jistá, kam se dostanete buď . Obchody, které prodávají běžné DVD může mít několik. Nebo můžete zkusit hledat na internetu ...