![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να βοηθήσετε. Μόλις καεί μια ταινία DVD χρησιμοποιώντας nero 7, το οποίο ήταν φανταστικό. Το κενό DVD, μπορεί να επιβραδύνει 4.7gig. Μια avreage ταινία είναι 750 MB. Εγώ προσπάθησα να κάψετε 2 ταινίες τώρα και ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος; Έχω κάνει κάτι wrong.Thank σας. Tony |
|
| |||
| |||
| Αν έχετε ήδη καεί μια ταινία, δεν μπορείτε να κάψετε ένα άλλο, εκτός αν ο δίσκος είναι επανεγγράψιμες. Κι αν καεί το με το Nero DVD-Video maker, Μπορείτε να χωράει μόνο 2 ώρες βίντεο σε ένα DVD 4.7GB. Αν καεί το επιτύχετε με δεδομένα στο δίσκο, δεν μπορείτε να το δείτε σε DVD player, ενώ μπορείτε να κάνετε εάν ένα DVD-video.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι κάψιμο στο Nero; .... δηλαδή μια vobset (. ifo. bup &. VOB αρχεία) ή?
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ok μέγεθος που θα πρέπει να αγοράσω παρακαλώ επόμενη |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να προσπαθείτε DVD-9, που κατέχει περίπου 4-5 ώρες νομίζω, γι 'αυτό μπορεί να είναι μόνο για σας.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Νομίζω ότι προσπαθείτε να κάψετε dvdrip_ax; οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό. Πώς μπορώ να βρω αυτό για να καεί σε ένα cd. Τι μέγεθος πρέπει να αγοράσω dvd παρακαλώ |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax δεν σημαίνει τίποτα για μένα ... είναι ότι ένα φάκελο; .... αν ναι, ποια είναι τα αρχεία του φακέλου και τι μεγέθους είναι; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι τόσο σίγουρος πού να τους είτε . Καταστήματα που πωλούν κανονική του DVD θα μπορούσε να έχει κάποια. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε την εξέταση σχετικά με το internet ...
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το διάστημα που λαμβάνονται για τη μη λόγο; | don87 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 26 Φεβ 2009 19:22 |
| PC θα Κενό | CrazyDaizy | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 4η Νοεμβρίου 2008 06:40 |
| Ξεχάσατε χώρο για HDD | Stoner | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 29η Σεπ 2008 10:52 |
| Διάστημα για το 100% Οριστικοποίηση; | Rob8UrChips | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 30 Ιαν 2008 10:34 |
| DVD Λευκά θεωρηθεί CD | Dave W | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 11 | 17 Ιουν 2007 19:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |