![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bio sam zadivljen ako možete pomoći. Imam pravedan pregoren DVD film pomoću NERO 7 koji je bio fantastičan. Moj prazan DVD 4.7gig mogu držati. An avreage film je 750 MB. Pokušao sam da pale 2 filmove sad i ona država nema dovoljno prostora?
Ja radim ništa wrong.Thank vas. Tony
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako već izgorio jedan film, ne možete izgorjeti drugi, osim ako je rewritable disk. A ako je izgorio sa Nero-Video DVD Maker Možete stati samo 2 sata videa na 4.7GB DVD-u. Ako ga pregoren Upućivanje Data disk, ne možete ju vidjeti na DVD playeri, a ako možete napraviti DVD-video.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Što spaljivanje u Nero? .... tj. vobset (. ifo. bup &. vob datoteke) ili?
|
|||
|
|||
|
Quote:
ok veličine koje trebam kupiti molimo slijedeća |
|
|
|||
|
|||
|
Trebali biste pokušati DVD-9, imaju oko 4-5 sata ja mislim, pa bi to moglo biti samo prava stvar za vas.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Mislim da sam ja pokušati sagorjeti dvdrip_ax? što god da znači. Kako to izgorjeti na jednom CD-u. Koja veličina dvd ugoditi trebam kupiti |
|
|
|||
|
|||
|
dvdrip_ax ne znači ništa za mene ... je da mapu? .... ako je tako što su datoteke u mapi veličine, a što je to?
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Im 'ne siguran gdje svi to tako da ih bilo
. Trgovine koje prodaju normalni DVD-a može imati neki. Ili te mogao probati obličje na internetu ...