![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Arra gondoltam, ha tudsz segíteni. Épp most leégett egy DVD filmet használó nero 7 ami fantasztikus. My üres DVD elfér 4.7gig. Egy avreage film 750 MB. Megpróbáltam éget 2 filmjeit, és most azt állítja, hogy nincs elég hely? Én csinálok semmit wrong.Thank neked. Tony |
|
| |||
| |||
| Ha már leégett egy filmben, akkor nem éget egy másik, kivéve, ha a lemez újraírható. És ha azt égetett Nero DVD-Video gyártó, csak FIT 2 órányi videó egy 4,7 GB DVD. Ha megégett, hogy azáltal, hogy a Data lemezen, nem tudjuk meg a DVD-lejátszók, mivel akkor, ha egy DVD-videó.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit égett a Nero? .... azaz vobset (. ifo. bup &. VOB fájlok) vagy???
| |||
| |||
| Idézet:
OK, amelyek mérete kell vásárolni kérjük Következő |
|
| |||
| |||
| Kóstolja meg a DVD-9, akkor tartsuk lenyomva a 4-5 óra körül azt hiszem, így lehet, hogy éppen az Ön számára.
|
| |||
| |||
| Idézet:
Azt hiszem, én vagyok próbálja égetni dvdrip_ax? bármit is jelentsen ez. Hogy jutok ez éget egy CD-n. Milyen méretű dvd kell vásárolni kérem |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax jelent semmit nekem ... az, hogy egy mappát? .... ha igen, milyen fájlokat a mappát, és milyen méretű van? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Én nem vagyok olyan biztos, hogy ha őket sem . Boltok normál DVD-t is van néhány. Vagy Megpróbálhatja keresnek az interneten ...