![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| תהיתי אם תוכל לעזור. יש לי רק שרוף של סרט DVD באמצעות nero 7 שהיה פנטסטי. אזור ריק ב-DVD יכול להחזיק 4.7gig. Avreage של הסרט הוא 750 MB. ניסיתי לצרוב 2 סרטים עכשיו וזה States אין מספיק מקום? אני עושה משהו wrong.Thank לך. טוני |
|
| |||
| |||
| אם כבר שרוף סרט אחד, לא ניתן לצרוב אחרת, אלא אם כן את הדיסק rewritable. ואם אתה שרוף את זה עם Nero וידאו של ה-DVD Maker, אתה יכול להתאים רק 2 שעות של וידאו ב-DVD של 4.7GB. אם אתה שרוף את זה על ידי קבלת נתונים בדיסק, אתה לא יכול לצפות בו ב-DVD שחקנים, בעוד שאתה יכול לעשות אם ה-DVD-Video.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה בוער לך ב-Nero? .... כלומר א vobset (. ifo. bup &. vob קבצים) או?
| |||
| |||
| ציטוט:
בסדר גודל אשר צריך לקנות אנא הבא |
|
| |||
| |||
| אתה צריך לנסות את ה-DVD-9, הם מחזיקים בערך 4-5 שעות אני חושב, ולכן הוא עלול להיות בדיוק בשבילכם.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני חושב שאני מנסה לצרוב dvdrip_ax? מה זה אומר. כיצד אני מקבל את זה לצרוב על תקליטור אחד. מה גודל ה-DVD כדאי לי לקנות בבקשה |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax אמצעי לי כלום ... זה תיקייה? .... אז מה אם הקבצים בתיקייה ומה גודל זה? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אני לא כל כך בטוח איפה ניתן להשיג אותם גם . חנויות שמוכרים בדרך כלל ב-DVD של אולי קצת. לחילופין אתה יכול לנסות להסתכל באינטרנט ...
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שטח שנלקחו על לא דבר? | don87 | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 26 פברואר 2009 19:22 |
| המחשב עומד ריק | CrazyDaizy | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 4th נובמבר 2008 06:40 |
| אבידה מקום ב HDD | StOnEr | כוננים & נשלפת | 2 | 29 ספטמבר 2008 10:52 |
| שטח של 100% Finalisation? | Rob8UrChips | כוננים & נשלפת | 4 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 10:34 |
| ה-DVD לראות תקליטור ריק | דייב W | כוננים & נשלפת | 11 | -17 יוני 2007 19:06 |
| שרשרת כלים | |
| |