![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I was wondering, jei galėsite padėti. Aš tik sudeginti DVD filmą naudojant Nero 7, kurios buvo fantastiška. Mano tuščią DVD galima laikyti 4.7gig. Avreage filmas yra 750 MB. Aš bandė deginti 2 filmus, ir dabar jame teigiama, nėra pakankamai vietos? Ar aš ką nors wrong.Thank jums. Tonis |
|
| |||
| |||
| Jei jau sudegino vienas filmas, jums negalima deginti kitą, jei diskas yra perrašoma. Ir jei jis sudegino su Nero DVD-Video virimo aparatas, galite tik pritaikyti 2 valandų vaizdo 4.7GB DVD. Jei sudegino jį daryti diskas, Jūs negalite peržiūrėti jo DVD grotuvai, kadangi Jūs galite, jei jums padaryti DVD-video.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokie Jums deginimas Nero? .... ty vobset (. IFO. BUP &. VOB) arba?
| |||
| |||
| Citata:
Gerai, kurių dydis turėtų nusipirkti Prašome Kitas |
|
| |||
| |||
| Jūs turėtumėte pabandyti DVD-9, jie turi apie 4-5 valandas, manau, kad ji galėtų būti tik jums.
|
| |||
| |||
| Citata:
Manau, aš pabandyti įrašyti dvdrip_ax? ką tai reiškia. How do I get this įrašyti į vieną CD. Kokio dydžio DVD turėčiau pirkti prašom |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax tai nieko man ... , kad aplanke? .... jei taip, koks failai yra aplanke ir kokio dydžio jis yra? |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Aš nesu tikras, kur juos gauti arba . Parduotuvėse, kurios pardavinėja normalus DVD gali turėti tam tikrą. Arba galite bandyti ieškoti internete ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kosmosas atsižvelgta be priežasties? | don87 | Windows "operacinės sistemos | 11 | 26 vasaris 2009 19:22 |
| PC vyksta Tuščia | CrazyDaizy | General Hardware Chat | 11 | 4 lapkritis 2008 06:40 |
| Pamiršote vieta diske | Stoner | Drives & Removable Media | 2 | 29 rugsėjis 2008 10:52 |
| Erdvė 100% baigtu? | Rob8UrChips | Drives & Removable Media | 4 | 30 sausis 2008 10:34 |
| DVD Tuščia vertinti kaip CD | Dave W | Drives & Removable Media | 11 | Birželis 17, 2007 19:06 |
| Temos įrankiai | |
| |