![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju, ja jūs varat palīdzēt. Es tikko sadedzināta dvd filmu, izmantojot nero 7, kas tika fantastiski. Mani blank DVD var turēt 4.7gig. Avreage filma ir 750 MB. Es esmu mēģinājis dedzināt 2 filmas tagad un tā norāda, ka nepietiek vietas?
Es daru kaut ko wrong.Thank jums. Tony
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja jūs jau dedzinātu vienu filmu, jūs nevarat dedzināt citu, ja disks ir atkalierakstāmo. Un, ja jūs dedzinātu to ar Nero ir DVD-Video automāts, Jūs varat fit 2 stundām video 4.7GB DVD. Ja jūs dedzinātu to, Making datu disku, jūs nevarat skatīt to DVD players, bet jūs varat, ja veicat DVD-video.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ko jūs dedzināšanas Nero? .... ti vobset (. ifo. bup &. vob failus) vai?
|
|||
|
|||
|
Quote:
ok, kuras lielums ir man iegādāties, lūdzu nākamo |
|
|
|||
|
|||
|
Jums vajadzētu mēģināt DVD-9, viņiem ir aptuveni 4-5 stundas es domāju, tā tas varētu būt tikpat labi jums.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Es domāju, ka es mēģinātu dedzināt dvdrip_ax? kāds tas nozīmē. Kā es varu saņemt šo degt viena cd. Kādu izmēru dvd man iegādāties, lūdzu, |
|
|
|||
|
|||
|
dvdrip_ax ir nekas, man ... ir tas, ka mape? .... ja tā, kādi faili atrodas mapē un kāda izmēra tas ir?
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Es neesmu tik pārliecināts, kur meklēt tās vai nu
. Veikali, kas pārdod parastos DVD var būt daži. Vai jūs varētu mēģināt meklē par internetā ...