![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I zastanawiałem się, czy możesz pomóc. Mam tylko spalony filmu DVD za pomocą Nero 7 który był fantastyczny. Moje puste DVD może pomieścić 4.7gig. W avreage film jest 750 MB. Mam próbował spalić 2 filmów i stwierdza, że obecnie nie ma wystarczająco dużo miejsca? Ja robię coś wrong.Thank ciebie. Tony |
|
| |||
| |||
| Jeśli już spalona jeden film, nie można spalić innym, chyba, że dysk wielokrotnego zapisu. A jeśli go spalono Nero's DVD-Video Maker, można tylko pasują 2 godzin wideo na DVD 4,7 GB. Jeśli to spalony przez Nawiązywanie Dane dysku, nie można go zobaczyć na odtwarzacze DVD, mając na uwadze, że możesz jeśli DVD-video.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co ty spalanie w Nero? .... tj. vobset (. ifo. BUP &. pliki VOB) lub?
| |||
| |||
| Cytat:
ok których rozmiar mam kupić następny proszę |
|
| |||
| |||
| Należy spróbować DVD-9, posiadają oni około 4-5 godzin Myślę, więc może być tylko dla Ciebie.
|
| |||
| |||
| Cytat:
Myślę, że ja jestem spróbować nagrać dvdrip_ax? cokolwiek to znaczy. Jak mogę tego nagrać na jednej płycie CD. Jakiego rozmiaru dvd mam kupić proszę |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax nic nie oznacza dla mnie ... jest folder? .... jeśli tak, to jakie są pliki w folderze iw jakim rozmiarze to jest? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Nie jestem tak pewny, gdzie się je . Sklepy, które sprzedają normalne DVD może mieć pewne. Można próbować się w Internecie ...
![]() |
|
| Zakładki |