![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mă întrebam dacă puteţi ajuta. L-am ars un DVD cu filme folosind Nero 7, care a fost fantastic. DVD-ul meu gol poate reţine 4.7gig. O avreage filmul este 750 MB. Am încercat să ardă 2 filme acum, şi-l state nu există spaţiu suficient? Fac nimic wrong.Thank tine. Tony |
|
| |||
| |||
| Dacă aveţi deja ars un film, nu se poate arde un altul, cu excepţia cazului în care discul este reinscriptibile. Şi dacă ai ars-o cu Nero de DVD-Video Maker, puteţi potrivi doar 2 ore de video pe un DVD 4.7GB. Dacă ai ars-o printr-un disc de date, nu puteţi vizualiza pe DVD playere, întrucât, dacă puteţi să vă faceţi un DVD-video.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce ai de arsură în Nero? .... adică un vobset (. ifo. bup &. vob files) sau?
| |||
| |||
| Citat:
ok, care ar trebui să-mi cumpăr mărime, vă rugăm să următoare |
|
| |||
| |||
| Ar trebui să încercaţi DVD-9, pe care o deţin în jur de 4-5 ore cred, asa ca ar putea fi tocmai potrivit pentru dumneavoastră.
|
| |||
| |||
| Citat:
Cred că am să încercaţi să scrieţi dvdrip_ax? orice ar insemna asta. Cum pot face acest lucru pentru a arde pe un CD. Ce mărime dvd-ul ar trebui să-mi cumpăr, vă rugăm să |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax nu înseamnă nimic pentru mine ... este că un dosar? .... în caz afirmativ, care sunt imagini din dosar şi ce mărime este? |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Nu sunt asa de sigur de unde să le fie . Magazine care vinde DVD-ul lui normală ar putea avea unele. Sau aţi putea să încercaţi să căutaţi pe internet ...