![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že môžete pomôcť. Práve som vyhořel DVD film pomocou Nero 7, ktorý bol fantastický. Moje prázdne DVD pojme 4.7gig. Na avreage film 750 mb Jsem se snažil pálit 2 filmov a teraz sa uvádza, že nie je dostatok miesta? Dělám něco wrong.Thank vás. Tony |
|
| |||
| |||
| Ak ste už vyhořel jeden film, nemôžete napáliť iný, ak je disk vymazateľný. A ak si spálil s Nero to DVD-Video makier, môžete vojsť len 2 hodiny videa na DVD +4,7 gigabajt. Ak si spálil poskytnutím údajov disku nie je možné zobraziť na DVD prehrávači, že ak si môžete vytvoriť DVD-video.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sa vám v vypalování Nero? .... tj vobset (. IFO. BUP &. VOB súbory) alebo?
| |||
| |||
| Citácia:
ok, ktoré veľkosť by mala aj kúpiť, prosím, ďalšie |
|
| |||
| |||
| Mali by ste sa pokúsiť DVD-9, ktoré drží okolo 4-5 hodiny si myslím, tak to môže byť práve pre vás.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Myslím, že mám skúsiť vypálit dvdrip_ax? to znamená čokoľvek. Ako si to napáliť na CD. Akú veľkosť dvd mám kúpiť, prosím |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax znamená, nič pre mňa ... je v tom, že zložku? .... ak áno, aké sú súbory v priečinku a aké veľkosti je to? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Já nejsem tak jistá, kam sa dostanete buď . Obchody, ktoré predávajú bežné DVD môže mať niekoľko. Alebo môžete skúsiť hľadať na internete ...