az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Yeterli alan 4,7 GB boş DVD? Garip kullanarak

Reply

Konu Araçları
Old 3 Ocak 2009, 14:50
Üye Grubu

Default Yeterli alan 4,7 GB boş DVD? Garip kullanarak

Eğer yardımcı olur ben merak ediyorum. Sadece bu fantastik bir DVD filmi Nero 7 kullanarak yanmış var. Benim boş DVD 4.7gig elde edebilir. Bir avreage film 750 MB olmalıdır. Şimdi 2 filmleri yazmaya çalıştık ve yeterli alanı olmayan devletler?
Ben bir şey yapıyorum siz wrong.Thank. Tony
Old 3 Ocak 2009, 16:12
Bağış Grubu

Zaten bir film yanmış sürece disk yeniden yazılabilir, size başka bir yanık değildir. Ve eğer Nero's DVD yanmış-Video Maker, sadece 4,7 GB DVD Video 2 saat sığdırabilirim. Eğer bir veri diski yaparak yanmış, DVD çalarlarda, eğer yapmak ise size hemen görüntüleyemezsiniz bir DVD video.
Old 4 Ocak 2009, 05:11
Bağış Grubu

Ne Nero yanan nedir? .... (. IFO bir vobset yani. bup &. VOB dosyaları) veya?

Ayrıca bir DVDR tutun değil 4,7 GB .... verecektir maksimum 4.37gb / 4.38gb, medya türünü (+ R /-R) bağlı olduğunu.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 4 Ocak 2009, 15:11
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Coolyxxx View Post
Zaten bir film yanmış sürece disk yeniden yazılabilir, size başka bir yanık değildir. Ve eğer Nero's DVD yanmış-Video Maker, sadece 4,7 GB DVD Video 2 saat sığdırabilirim. Eğer bir veri diski yaparak yanmış, DVD çalarlarda, eğer yapmak ise size hemen görüntüleyemezsiniz bir DVD video.

boyutu I sonraki Lütfen satın gerekir tamam
Old 4 Ocak 2009, 16:10
Bağış Grubu

DVD denemelisiniz-9, onlar sanırım 4-5 saat civarında, bu durum sadece sizin için tutun.
Old 5 Ocak 2009, 13:41
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
Ne Nero yanan nedir? .... (. IFO bir vobset yani. bup &. VOB dosyaları) veya?

Ayrıca bir DVDR tutun değil 4,7 GB .... verecektir maksimum 4.37gb / 4.38gb, medya türünü (+ R /-R) bağlı olduğunu.
Merhaba

I dvdrip_ax yazmaya çalıştığınızda olduğumu düşünüyorum? ne demek. Nasıl bir CD yazmaya yapılacak. Ne lütfen almak gerekir DVD boyutu
Old 5 Ocak 2009, 16:10
Bağış Grubu

dvdrip_ax bana bir şey demek ... bu bir klasör? .... eğer böyle ise ne dosyaları klasörüne ve boyutu ne oldu?
Old 6 Ocak 2009, 13:09
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Coolyxxx View Post
DVD denemelisiniz-9, onlar sanırım 4-5 saat civarında, bu durum sadece sizin için tutun.
Oh tamam, ben bu elde etmek için en iyi yerdir isteyebilirsiniz. üzgünüm ben bir ipucu var olmadığını biliyoruz.
Old 6 Ocak 2009, 17:19
Bağış Grubu

Öyle ya nerede bulabilirim emin değilim . Mağazalar satışını Normal DVD bazı olabilir. Ya da internet üzerinden arıyor deneyebilirsiniz ...

Register

Bookmarks