![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені було цікаво, якщо ви можете допомогти. Я тільки що спалили DVD-фільм за допомогою Nero 7, який був фантастичним. Мій порожній DVD може зберігати 4.7gig. Avreage фільму складає 750 МБ. Я спробував записати 2 фільми зараз, і держави не вистачає місця? Я роблю все wrong.Thank вас. Тоні |
|
| |||
| |||
| Якщо у вас вже спалений один фільм, ви не можете записати інший, якщо диск перезаписуваний. І якщо ви спалили його Нерона DVD-Video Maker можна тільки Fit 2 годин відео на DVD 4.7GB. Якщо ви спалили його, зробивши диску даних, Ви не можете переглянути його на DVD-плеєри, а ви можете, якщо ви зробите DVD-Video.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ви в Nero Burning? .... тобто vobset (. IFO. BUP &. VOB-файлів) або??
| |||
| |||
| Цитата:
OK розміри якого я повинен купувати будь ласка, наступну |
|
| |||
| |||
| Ви повинні постаратися DVD-9, вони займають близько 4-5 годин я думаю, так воно може бути саме справедливо для вас.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я думаю, що я намагаюся записати dvdrip_ax? все це значить. Як мені отримати це записати на одному диску. Якого розміру має DVD купити, будь ласка |
|
| |||
| |||
| dvdrip_ax нічого не означає для мене ... є те, що папка? .... Якщо так, які файли в папці і якого розміру це? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, де їх можна отримати або . Магазини, які продають нормальний DVD's може певною мірою. Або ви могли б спробуйте пошукати в Інтернеті ...
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Місця, займаного без причини? | don87 | Операційні системи Windows | 11 | 26 лютого 2009 19:22 |
| PC Going Blank | CrazyDaizy | Генеральний обладнання чат | 11 | 4 листопада 2008 06:40 |
| Забули простору на жорсткому диску | Стоунер | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 29 вересня 2008 10:52 |
| Простору на 100% Завершення? | Rob8UrChips | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 30 січня 2008 10:34 |
| DVD Blank розглядатися як CD | Дейв W | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 17 червня 2007 19:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |