менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Не вистачає простору, використовуючи порожній DVD 4.7gb? Дивно

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 січня 2009, 14:50
Член групи

Default Не вистачає простору, використовуючи порожній DVD 4.7gb? Дивно

Мені було цікаво, якщо ви можете допомогти. Я тільки що спалили DVD-фільм за допомогою Nero 7, який був фантастичним. Мій порожній DVD може зберігати 4.7gig. Avreage фільму складає 750 МБ. Я спробував записати 2 фільми зараз, і держави не вистачає місця?
Я роблю все wrong.Thank вас. Тоні
Old 3 січня 2009, 16:12
Донор групи

Якщо у вас вже спалений один фільм, ви не можете записати інший, якщо диск перезаписуваний. І якщо ви спалили його Нерона DVD-Video Maker можна тільки Fit 2 годин відео на DVD 4.7GB. Якщо ви спалили його, зробивши диску даних, Ви не можете переглянути його на DVD-плеєри, а ви можете, якщо ви зробите DVD-Video.
Old 4 січня 2009, 05:11
Донор групи

Що ви в Nero Burning? .... тобто vobset (. IFO. BUP &. VOB-файлів) або??

Крім того, DVDR не може займати 4.7gb .... Макс ви отримуєте 4.37gb / 4.38gb, залежно від типу носія (+ R /-R).

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 січня 2009, 15:11
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Coolyxxx View Post
Якщо у вас вже спалений один фільм, ви не можете записати інший, якщо диск перезаписуваний. І якщо ви спалили його Нерона DVD-Video Maker можна тільки Fit 2 годин відео на DVD 4.7GB. Якщо ви спалили його, зробивши диску даних, Ви не можете переглянути його на DVD-плеєри, а ви можете, якщо ви зробите DVD-Video.

OK розміри якого я повинен купувати будь ласка, наступну
Old 4 січня 2009, 16:10
Донор групи

Ви повинні постаратися DVD-9, вони займають близько 4-5 годин я думаю, так воно може бути саме справедливо для вас.
Old 5 січня 2009, 13:41
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Що ви в Nero Burning? .... тобто vobset (. IFO. BUP &. VOB-файлів) або??

Крім того, DVDR не може займати 4.7gb .... Макс ви отримуєте 4.37gb / 4.38gb, залежно від типу носія (+ R /-R).
Привіт

Я думаю, що я намагаюся записати dvdrip_ax? все це значить. Як мені отримати це записати на одному диску. Якого розміру має DVD купити, будь ласка
Old 5 січня 2009, 16:10
Донор групи

dvdrip_ax нічого не означає для мене ... є те, що папка? .... Якщо так, які файли в папці і якого розміру це?
Old 6 січня 2009, 13:09
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Coolyxxx View Post
Ви повинні постаратися DVD-9, вони займають близько 4-5 годин я думаю, так воно може бути саме справедливо для вас.
Oh OK, чи можу я запитати, де це найкраще місце, щоб отримати ці. шкода, що я знаю, що я не отримав ні найменшого поняття.
Old 6 січня 2009, 17:19
Донор групи

Я не впевнений, де їх можна отримати або . Магазини, які продають нормальний DVD's може певною мірою. Або ви могли б спробуйте пошукати в Інтернеті ...

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Місця, займаного без причини? don87 Операційні системи Windows 11 26 лютого 2009 19:22
PC Going Blank CrazyDaizy Генеральний обладнання чат 11 4 листопада 2008 06:40
Забули простору на жорсткому диску Стоунер Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 29 вересня 2008 10:52
Простору на 100% Завершення? Rob8UrChips Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 30 січня 2008 10:34
DVD Blank розглядатися як CD Дейв W Знімні накопичувачі І ЗМІ 11 17 червня 2007 19:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.