![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci i dříve wolfenstien hru a neměli problémy s otevřením, ale to bylo chvílicasu lety a hra byla smazána. ale nainstalovaly se znovu dotírat zdát ji otevřete. jsem neustále problém s otevřenou gl software nebo něco takového. Jsem jít na bezplatné zkušební demo stránky, které vám dal open gl demo a je otevřena pokutu, ale samozřejmě deset minut do hry se dostává i na screne plné o companys logo inzerátu. I proto věří, že já jsem chybí některý software z mého počítače pravděpodobně grafickou kartu (Radeon 9200 se rodina), ale od té doby jsem vyběhnout myšlenek, budu muset koupit plnou demoverzi produktu i souzen? Jestli někdo může něco sugest by být i velmi vděčný thanx DEMACS |
|
| |||
| |||
| Stáhněte a nainstalujte ltest ovladače z ATI webové stránky a uvidíte, zda to pomohlo.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| to zkusit, ale ne štěstí |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Levé tlačítko myši chovat klikněte pravým tlačítkem myši, musí otevřít další okno pro otevírání odkazů? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. června 2009 12:08 |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 | tolet | Office & Aplikace | 13 | 5. března 2009 11:25 |
| AVG v8.0 nebude otevřen! | hehenotfunny | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 26. dubna 2008 22:33 |
| Nelze otevřít OE6 | VJH | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 9. Březen 2008 06:53 |
| Thread Nástroje | |
| |