μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Open GL

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 07:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Open GL

hi guys i προηγουμένως είχε wolfenstien το παιχνίδι και δεν είχε προβλήματα, αλλά αυτή η κίνηση ήταν αρκετά πριν από λίγο και το παιχνίδι είχε διαγραφεί. αλλά έχουν εγκατασταθεί ξανά και επίκλισης φαίνεται να το ανοίξετε. συνεχίζω να αποτελεί πρόβλημα του ανοιχτού λογισμικού gl ή κάτι παρόμοιο. Θα προχωρήσει για να μεταβείτε σε μια δωρεάν δοκιμή demo site που σου έδωσε ένα ανοικτό gl demo και άνοιξε ωραία, αλλά, προφανώς, σε δέκα λεπτά το παιχνίδι μου ήταν να την πλήρη screne λογότυπο της εταιρείας διαφήμιση. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι είμαι λείπει κάποιο λογισμικό από τον υπολογιστή μου μάλλον η κάρτα γραφικών (Radeon 9200 se οικογένεια), αλλά από τότε έχω φθάσει στα όρια των ιδεών, θα πρέπει να αγοράσουν την πλήρη demo προϊόν προσπάθησα;

αν ο καθένας μπορεί να sugest κάτι θα ήμουν πολύ ευγνώμων thanx

DEMACS
Old 11 Ιανουαρίου 2008, 07:12
Ομάδα Δωρητών

Default Open GL

Λήψη και εγκατάσταση της ltest οδηγοί από την ATI ιστοσελίδα και δείτε αν αυτό βοηθάει.

Old 11 Ιανουαρίου 2008, 15:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Open GL

ότι προσπάθησε αλλά δεν τύχη
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.