manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Open gl

Reply

Thread Tools
Old 4 siječnja 2008, 07:41
Novi član grupe

Default Open gl

hi momački ja prethodno imao wolfenstien igru i nije imala problema s otvaranjem ali je to bilo dosta, a prije i igra je bila izbrisana. ali su ga ponovno instalirana i licemjerje činiti se da biste ga otvorili. JA držati uzimajući problem gl otvorenog softvera ili nešto slično. To sam ja Idi na besplatnu probnu demo site koji vam je dao otvorene gl demo i to u redu, ali očito je otvorio deset minuta u igri sam bio uzimajući screne puna je companys logo oglasnik. Zato vjerujem da sam ja nedostaje neki od moj pc softver vjerojatno grafička kartica (Radeon 9200 se obitelji), ali od tada sam bez ideja, ja ću morati kupiti punu demo proizvod ja pokušao?

ako bilo tko može sugest nešto što bi bilo veoma zahvalan Hvala

DEMACS
Old 11 siječanj 2008, 07:12
Donatorska Grupa

Default Open gl

Preuzmite i instalirajte ltest drivere od ATI web site-a i vidjeti da li pomaže.

Old 11 siječanj 2008, 15:46
Novi član grupe

Default Open gl

pokušati da učini, ali ne i sreću
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.