kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Open GL

Reply

Téma eszközök
Old Január 4, 2008, 07:41
Új tag Csoport

Default Open GL

hi guys i korábban wolfenstien a játékot, és nem volt probléma megnyitását, de ez egy elég ideje, és a játék törölve. de már telepítette újra vidám, és úgy tűnik, hogy nyissa ki. Folyamatosan problémát a nyílt gl szoftver, vagy valami ilyesmi. Én folytatta, hogy az ingyenes próba demo site ami egy nyitott gl demo, és nyitotta meg a finom, de nyilvánvalóan tíz perccel a játék volt, hogy az screne teljes mértékben a vállalat logóját reklámban. Ezért úgy gondolja, hogy én vagyok a hiányzó néhány szoftvert my pc valószínűleg a grafikus kártya (Radeon 9200 se család), de azóta már elfogyott az ötleteket, majd meg kell vásárolni a teljes demo termék próbáltam?

ha valaki tud valamit, amit sugest nagyon hálás thanx

DEMACS
Old Január 11, 2008, 07:12
Donor Group

Default Open GL

Töltse le és telepítse a ltest vezetők az ATI honlapján, és ha ez segít.

Old Január 11, 2008, 15:46
Új tag Csoport

Default Open GL

tette, hogy próbáljon szerencsét, de nem
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.