mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Open GL

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 4, 2008, 07:41
Naujas Narys

Default Open GL

hi guys i anksčiau wolfenstien žaidimą ir neturėjo problemų jį atidarant bet tai buvo gana seniai, ir žaidimas buvo ištrintas. tačiau įdiegta vėl ir cant atrodo, kad ją atidaryti. gaunu apie Open GL yra programinė įranga arba kažką panašaus, kad problema. Aš pradėjo eiti į laisvą testas demo svetainę, kuri jums davė Open GL demo ir ji pradėjo gerai, tačiau akivaizdu, dešimt minučių į žaidimą, aš vis screne pilnas kompanijos logotipu reklama. Todėl manau, kad esu trūksta kai kurių programinė įranga iš mano PC tikriausiai vaizdo plokštė (Radeon 9200 se šeimos), bet nuo tada aš pritrūksta idėjų, turėsiu pirkti visą demo produktas Bandžiau?

jei kas gali sugest kas Būčiau labai dėkingas, thanx

DEMACS
Old Sausis 11, 2008, 07:12
Donorų grupės

Default Open GL

Atsisiųskite ir įdiekite ltest tvarkykles iš ATI svetainę ir pažiūrėkite, ar padeda.

Old Sausis 11, 2008, 15:46
Naujas Narys

Default Open GL

bandė, kad laimės, bet ne
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? Blitzgirl42 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Birželis 17, 2009 12:08
Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? sagheer Office Suites & Applications 1 6 birželis 2009 06:04
Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 tolet Office Suites & Applications 13 5 kovas 2009 11:25
AVG v8.0 nebus atidaryti! hehenotfunny Virus, Spyware & Security 4 Balandis 26, 2008 22:33
Nepavyko atidaryti OE6 VJH Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 9 kovas 2008 06:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.