![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys i anksčiau wolfenstien žaidimą ir neturėjo problemų jį atidarant bet tai buvo gana seniai, ir žaidimas buvo ištrintas. tačiau įdiegta vėl ir cant atrodo, kad ją atidaryti. gaunu apie Open GL yra programinė įranga arba kažką panašaus, kad problema. Aš pradėjo eiti į laisvą testas demo svetainę, kuri jums davė Open GL demo ir ji pradėjo gerai, tačiau akivaizdu, dešimt minučių į žaidimą, aš vis screne pilnas kompanijos logotipu reklama. Todėl manau, kad esu trūksta kai kurių programinė įranga iš mano PC tikriausiai vaizdo plokštė (Radeon 9200 se šeimos), bet nuo tada aš pritrūksta idėjų, turėsiu pirkti visą demo produktas Bandžiau? jei kas gali sugest kas Būčiau labai dėkingas, thanx DEMACS |
|
| |||
| |||
| Atsisiųskite ir įdiekite ltest tvarkykles iš ATI svetainę ir pažiūrėkite, ar padeda.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| bandė, kad laimės, bet ne |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? | Blitzgirl42 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Birželis 17, 2009 12:08 |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| AVG v8.0 nebus atidaryti! | hehenotfunny | Virus, Spyware & Security | 4 | Balandis 26, 2008 22:33 |
| Nepavyko atidaryti OE6 | VJH | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 9 kovas 2008 06:53 |
| Temos įrankiai | |
| |