rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Open gl

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 stycznia 2008, 07:41
Nowe państwa grupy

hi guys I wcześniej wolfenstien gry i nie miał problemów otwarcia, ale był to dłuższą chwilę temu, a gra została usunięta. ale zainstalowano go ponownie i cant wydają się go otworzyć. Wciąż dostaję problem otwartej gl oprogramowania czy coś takiego. I przystąpił do testu na wolnym miejscu demo, które dało Ci otworzyć gl demo i otworzył grzywny dziesięć minut, ale oczywiście w grę i było uzyskanie pełnej screne z logo firmy reklamy. I dlatego uważamy, że ja jestem brakuje niektórych oprogramowania PC prawdopodobnie z mojej karty graficznej (Radeon 9200 se rodziny), ale od tego czasu mam zabrakło pomysłów, i będzie musiał kupić pełną prezentację produktu i próbowaliśmy?

jeśli ktoś może coś sugest byłbym bardzo wdzięczny thanx

DEMACS
Old 11 stycznia 2008, 07:12
Grupa dawcy

Pobierz i zainstaluj ltest sterowniki ATI w sieci Web i sprawdzić, czy pomaga.

Old 11 stycznia 2008, 15:46
Nowe państwa grupy

nie, że jednak nie spróbować szczęścia
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.