mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Open GL

Reply

Thread Tools
Old 4 ianuarie 2008, 07:41
Noile state Group

Default Open GL

Salut baieti am avut anterior wolfenstien la joc şi nu a avut probleme de deschidere, dar acest lucru a fost destul de un timp în urmă şi jocul a fost ştearsă. dar s-au instalat-o din nou şi pare să cant deschide. Tot achiziţie, o problema a deschis gl de software sau ceva de genul asta. Am continuat să merg la un test gratuit pentru site-ul demo pe care ţi-a dat o deschide gl demo şi a deschis-o bine, dar, evident, în zece minute de joc I a fost obtinerea de screne plin de logo-ul companiei de publicitate. i, prin urmare, cred că eu sunt lipsesc unele software-ul de la PC-ul meu, probabil, de placă grafică (Radeon 9200 se de familie), dar de atunci am rămas fără idei, va trebui să cumpere produsul pe deplin demo am incercat?

dacă oricine poate sugest ceva i-ar fi foarte recunoscător Thanx

DEMACS
Old 11 ianuarie 2008, 07:12
Grupul de donator

Default Open GL

Descărcaţi şi instalaţi ltest driver-ele de la ATI site-ul web şi să vedeţi dacă acest lucru îi ajută.

Old 11 ianuarie 2008, 15:46
Noile state Group

Default Open GL

că a încercat, dar nu şi noroc
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.