menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Otvorené gl

Reply

Thread Tools
Old 4 januára 2008, 07:41
Nový člen skupiny

Default Otvorené gl

ahoj kluci i skôr wolfenstien hru a nemali problémy s otvorením, ale to bolo chvílicasu rokmi a hra bola vymazaná. ale nainštalovali sa znovu dotírat zdať ju otvorte. som neustále problém s otvorenou gl softvér alebo niečo takého. Som ísť na bezplatnej skúšobnej demo stránky, ktoré vám dal open gl demo a je otvorená pokutu, ale samozrejme desať minút do hry sa dostáva aj na scren plnej o companys logo inzerátu. Aj preto verí, že já jsem chýba niektorý softvér z môjho počítača pravdepodobne grafickú kartu (Radeon 9200 sa rodina), ale od tej doby som vyběhnout myšlienok, budem musieť kúpiť plnú demoverziu produktu aj súdený?

Ak niekto môže niečo sugesti by byť aj veľmi vďačný thanx

DEMACS
Old 11 január 2008, 07:12
Darcu Skupina

Default Otvorené gl

Stiahnite a nainštalujte ltest ovládače z ATI webovej stránky a uvidíte, či to pomohlo.

Old 11 január 2008, 15:46
Nový člen skupiny

Default Otvorené gl

to skúsiť, ale nie šťastie
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov? Blitzgirl42 Notebooky, Mobily a PDA 1 17. júna 2009 12:08
Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? sagheer Office & Aplikácie 1 6. júna 2009 06:04
Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 tolet Office & Aplikácie 13 5. marca 2009 11:25
AVG v8.0 nebude otvorený! hehenotfunny Virus, spyware a bezpečnosť 4 26. apríla 2008 22:33
Nemožno otvoriť OE6 VJH Email, VoIP & IM Diskusia 4 9. Marec 2008 06:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.