![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci i skôr wolfenstien hru a nemali problémy s otvorením, ale to bolo chvílicasu rokmi a hra bola vymazaná. ale nainštalovali sa znovu dotírat zdať ju otvorte. som neustále problém s otvorenou gl softvér alebo niečo takého. Som ísť na bezplatnej skúšobnej demo stránky, ktoré vám dal open gl demo a je otvorená pokutu, ale samozrejme desať minút do hry sa dostáva aj na scren plnej o companys logo inzerátu. Aj preto verí, že já jsem chýba niektorý softvér z môjho počítača pravdepodobne grafickú kartu (Radeon 9200 sa rodina), ale od tej doby som vyběhnout myšlienok, budem musieť kúpiť plnú demoverziu produktu aj súdený? Ak niekto môže niečo sugesti by byť aj veľmi vďačný thanx DEMACS |
|
| |||
| |||
| Stiahnite a nainštalujte ltest ovládače z ATI webovej stránky a uvidíte, či to pomohlo.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| to skúsiť, ale nie šťastie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. júna 2009 12:08 |
| Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikácie | 1 | 6. júna 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 | tolet | Office & Aplikácie | 13 | 5. marca 2009 11:25 |
| AVG v8.0 nebude otvorený! | hehenotfunny | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 26. apríla 2008 22:33 |
| Nemožno otvoriť OE6 | VJH | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 9. Marec 2008 06:53 |
| Thread Tools | |
| |