мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Опен гл

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2008, 07:41
Нови члан групе

Default Опен гл

бок момачки ја претходно имао уолфенстиен игру и није имала проблема са отварањем али је то било доста, а пре и игра је била избрисана. али су га поново инсталирана и лицемјерје чинити се да бисте га отворили. ЈА држати добивање проблем гл отвореног софтвера или нешто слично. То сам ја Иди на бесплатну пробну демо сите који вам је дао отворене гл демо и то у реду, али очигледно је отворио десет минута у игри сам био узимајући сцрене пуна је цомпаныс лого огласник. Зато верујем да сам ја недостаје неки од мој пц софтвер вероватно графичка картица (Радеон 9200 се породице), али од тада сам без идеја, ја ћу морати да купите пуну демо производ ја суђен?

ако било ко може сугестију нешто што би било веома захвалан Хвала

ДЕМАЦС
Old 11. Мар 2008, 07:12
Донаторска Група

Default Опен гл

Преузмите и инсталирајте лтест дривер од АТИ уеб сите-а и видети да ли помаже.

Old 11. Мар 2008, 15:46
Нови члан групе

Default Опен гл

покушати да учини, али не и срећу
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови? Блитзгирл42 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 17. јуна 2009 12:08
Како отворити. Пуб датотеке у Оффице Опен? сагхеер Оффице & Апплицатионс 1 6. јуна 2009 06:04
Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 толет Оффице & Апплицатионс 13 5 март 2009 11:25
АВГ в8.0 неће отворити! хехенотфунны Вирус, Спыуаре и безбедност 4 26 април 2008 22:33
Цаннот опен ОЕ6 ВЈХ Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 9 март 2008 06:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц