![]() |
|
| |||
| |||
| бок момачки ја претходно имао уолфенстиен игру и није имала проблема са отварањем али је то било доста, а пре и игра је била избрисана. али су га поново инсталирана и лицемјерје чинити се да бисте га отворили. ЈА држати добивање проблем гл отвореног софтвера или нешто слично. То сам ја Иди на бесплатну пробну демо сите који вам је дао отворене гл демо и то у реду, али очигледно је отворио десет минута у игри сам био узимајући сцрене пуна је цомпаныс лого огласник. Зато верујем да сам ја недостаје неки од мој пц софтвер вероватно графичка картица (Радеон 9200 се породице), али од тада сам без идеја, ја ћу морати да купите пуну демо производ ја суђен? ако било ко може сугестију нешто што би било веома захвалан Хвала ДЕМАЦС |
|
| |||
| |||
| Преузмите и инсталирајте лтест дривер од АТИ уеб сите-а и видети да ли помаже.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| покушати да учини, али не и срећу |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови? | Блитзгирл42 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 17. јуна 2009 12:08 |
| Како отворити. Пуб датотеке у Оффице Опен? | сагхеер | Оффице & Апплицатионс | 1 | 6. јуна 2009 06:04 |
| Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 | толет | Оффице & Апплицатионс | 13 | 5 март 2009 11:25 |
| АВГ в8.0 неће отворити! | хехенотфунны | Вирус, Спыуаре и безбедност | 4 | 26 април 2008 22:33 |
| Цаннот опен ОЕ6 | ВЈХ | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 9 март 2008 06:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |