![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці я раніше wolfenstien грі і не було проблем з відкриттям, але це було досить давно, і був вилучений в грі. але встановили його знову і нахиляє здається, для його відкриття. Я постійно отримую проблема Open GL програмне забезпечення або щось на зразок цього. Я продовжував йти до вільного Демо тест, який дав вам Open GL демо, і вона відкрилася нормально, але, очевидно, десять хвилин у грі я отримував повну screne фірм Реклама логотип. Тому я вважаю, що мені не вистачає деяких програмних з мого ПК, ймовірно, відеокарти (Radeon 9200 SE сім'ї), але з тих пір я вже не вистачає ідей, чи доведеться мені, щоб купити повну демо-версію продукту Я пробував? Якщо хтось може sugest-то я був би дуже вдячний Thanx DEMACS |
|
| |||
| |||
| Скачайте і встановіть ltest драйвери з сайту ATI і подивіться, чи допоможе це.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Спробуйте це зробив, але не пощастило |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Left Click діючи як правою кнопкою миші, необхідно відкрити ще одне вікно з Відкривати посилання? | Blitzgirl42 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 17 червня 2009 12:08 |
| Як відкрити. PUB файл в Open Office? | Сагір | Office Suites & Застосування | 1 | 6 червня 2009 06:04 |
| Не вдається Open Document Збережено на Office 2007, щоб відкрито в Office 2003 | tolet | Office Suites & Застосування | 13 | 5 березня 2009 11:25 |
| AVG v8.0 не відкрию! | hehenotfunny | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 26 квітня 2008 22:33 |
| Не вдається відкрити OE6 | VJH | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 9 березня 2008 06:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |