![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Наскоро купува 8 см DVD камера. Моят компютър обаче, отказва да играе на дисковете което всички малко безпредметно! Има ли "очевидни" причината за това? (Моят компютър / ИТ знанието е страшен от пътя!) Благодаря за всяка помощ в аванс Дарън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали CD диск на вашия компютър един DVD диск?
| |||
| |||
| Благодарим ви за отговора. Да това е CD / DVD записващо устройство, което е само в компютъра, за 6 месеца. Общо признание, то е само за 30 лири, а глобата функции друго. DW |
|
| |||
| |||
| Вие ще се нуждае от правилните кодеци и софтуер, за да играят и тях. Махни този кодек опаковка> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Ако това не решава тя получи някои DVD играят софтуер също като PowerDVD. |
|
| |||
| |||
| Davehybrid, Благодаря много за съвета. А colleage предлагат същите съвети и се оказа, че си играя с 8 см по негова лаптоп, благодарение на Nero. Ще се купуват софтуер в събота, след което се надяваме, че всичките ми проблеми ще са разрешими. (не, че искате да е чудо!) DW |
|
| |||
| |||
| Im имат същия проблем в момента, с помощта на Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8 см 1.4GB 8 см DVD-та и моята бр обичай го на всички. Windows приучавам признаят DVD, отнема Aggggges да спрат четенето на диска. Nero шоу, PowerDVD абсолютна последната версия и Windows Media приучавам играем. Знам, че управлява добре по всички фронтове, но други арго разбирам това, освен ако една чисто dodgey DVD марка за моята шофиране ..... Hmmm някакви идеи? |
|
| |||
| |||
| Били ли сте затворени приключен диска на Cam себе си? |
|
| |||
| |||
| Ами какво стана бе, че на диска wouldnt завърши, аз се опитах за възрасти и wouldnt Позволете ми да използвам опцията. Прочетох ръководството и тя каза, че опцията да споделите с мен финализиране на диск по всяко време. Какво ръководството не успя да ми каже е, че трябва да има камера включен в зареждането преди това ще ви позволи да приключат, типично! Така че аз приключен и всичко работи на място, за сега единствен път прочетох ръководство и неговото погрешно! Наздраве иначе |
|
| |||
| |||
| Lmao на тема тук, но това е типично за вас ръчно "ще приключат по всяко време" (Скрити съобщение, само finalises при зареждане) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Камера Начало Видео да бъде поставено на PC и редактирани, после върху DVD ... Как? | CrazyDaizy | Мултимедия & Codecs | 0 | 15 Авг 2009 14:08 |
| Vivitar DVR 595 Digital Камера Проблем | clintuk | Digital Imaging & Принтери | 1 | 21 април 2009 12:55 |
| Улавяне audion & vidoe от моята камера | прости Стю | Digital Imaging & Принтери | 2 | 27 април 2008 07:02 |
| Прехвърляне от камера за PC проблем | piper55 | Мултимедия & Codecs | 1 | 20 февруари 2008 год. 15:16 |
| Камера въпрос (помогнат необходимо) | ken979 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 19 Окт 2007 06:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |