menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

PC nebude hrát 8cm DVD videokamery

Reply

Thread Nástroje
Old 10. prosince 2007, 09:51
Nový člen skupiny

Default PC nebude hrát 8cm DVD videokamery

Zdravím všechny,
Nedávno koupil 8cm DVD videokamery. Můj počítač však odmítá přehrávat disky, které by všechny trochu zbytečné! Existuje nějaký 'zřejmé' důvodem této? (Moje PC / IT znalosti je hrozný na cestě!)
Díky za pomoc předem
Darren
Old 10. prosince 2007, 10:00
Administrátor Skupina

Je CD-ROM v PC DVD mechaniku?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11. prosince 2007, 10:04
Nový člen skupiny

Děkujeme za vaši odpověď. Ano, jedná se o CD / DVD rekordér, která byla pouze v PC asi 6 měsíců. Připusťme, že to bylo jen asi 30 liber, ale funkce jemné jinak.
DW
Old 11.prosince 2007, 10:15
Administrátor Skupina

Budete potřebovat správné kodeky a software k nim také hrát.

Získat tento codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm

Pokud to nepomůže vyřešit nějaký přehrávání DVD software příliš rád PowerDVD.
Old 12.prosince 2007, 05:14
Nový člen skupiny

Davehybrid,

Díky moc za radu. A colleage nabízeny stejné poradenství a ukázal mu hraje můj 8cm na svém notebooku, a to díky NERO. Budu nákupu software na víkend, pak doufejme, že všechny mé problémy budou vyřešeny. (ne, že bych se zázrak!)

DW
Old 19. dubna 2008, 12:40
Nový člen skupiny

Im mají stejný problém ve chvíli, pomocí Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm +1,4gigabajt 8cm DVD a můj počítač zvyklý mít vůbec.

Windows zvyklý uznat DVD, to trvá Aggggges zastavit čtení disku. Nero Showtime, PowerDVD absolutně nejnovější vydání a Windows Media zvyklý hrát. Vím, že se jemné mechaniky na všech ostatních frontách však nelze pochopit, pokud jeho čistě dodgey dvd značku pro svůj pohon ..... hmmm jakékoliv nápady?
Old 19. dubna 2008, 12:42
Nový člen skupiny

Už jsi skončila Dokončené disku na kameru sám?
Old 22. duben 2008, 11:03
Nový člen skupiny

No co se stalo bylo, že disk bych dokončit, i pokoušeli o věku a to bych dovolte mi použít volbu. Přečetl jsem si manuál, a řekl, že volba by měla nechte mě dokončit disk kdykoli. Co je manuální selhal mi bylo, že musíte mít videokameru připojit poplatků před tím, než vám umožní dokončit, typické!

Tak jsem ji dokončila a vše funguje hned na místě, na jedné a pouze čas i přečíst manuál a špatně!

Nazdraví beztak
Old 22. duben 2008, 12:02
Dárce Skupina

Lmao na téma zde, ale je to typický manuál pro vás "dokončí kdykoliv" (Skrytá zprávu, pouze dokončuje při nabíjení)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Videokamery Domácí Video bylo umístěno na PC a upravován, pak Dej na DVD ... Jak? CrazyDaizy Multimedia & Kodeky 0 15. srpna 2009 14:08
Vivitar DVR 595 Digital Videokamera Problem clintuk Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 21. dubna 2009 12:55
Snímání audion & vidoe z mého videokamery jednoduchý stu Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 27. dubna 2008 07:02
Přenos z videokamery do PC problém piper55 Multimedia & Kodeky 1 20. února 2008 15:16
Videokamera dotaz (help zapotřebí) ken979 Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 19. říjen 2007 06:35
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.