![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Nedávno koupil 8cm DVD videokamery. Můj počítač však odmítá přehrávat disky, které by všechny trochu zbytečné! Existuje nějaký 'zřejmé' důvodem této? (Moje PC / IT znalosti je hrozný na cestě!) Díky za pomoc předem Darren |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je CD-ROM v PC DVD mechaniku?
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši odpověď. Ano, jedná se o CD / DVD rekordér, která byla pouze v PC asi 6 měsíců. Připusťme, že to bylo jen asi 30 liber, ale funkce jemné jinak. DW |
|
| |||
| |||
| Budete potřebovat správné kodeky a software k nim také hrát. Získat tento codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Pokud to nepomůže vyřešit nějaký přehrávání DVD software příliš rád PowerDVD. |
|
| |||
| |||
| Davehybrid, Díky moc za radu. A colleage nabízeny stejné poradenství a ukázal mu hraje můj 8cm na svém notebooku, a to díky NERO. Budu nákupu software na víkend, pak doufejme, že všechny mé problémy budou vyřešeny. (ne, že bych se zázrak!) DW |
|
| |||
| |||
| Im mají stejný problém ve chvíli, pomocí Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm +1,4gigabajt 8cm DVD a můj počítač zvyklý mít vůbec. Windows zvyklý uznat DVD, to trvá Aggggges zastavit čtení disku. Nero Showtime, PowerDVD absolutně nejnovější vydání a Windows Media zvyklý hrát. Vím, že se jemné mechaniky na všech ostatních frontách však nelze pochopit, pokud jeho čistě dodgey dvd značku pro svůj pohon ..... hmmm jakékoliv nápady? |
|
| |||
| |||
| Už jsi skončila Dokončené disku na kameru sám? |
|
| |||
| |||
| No co se stalo bylo, že disk bych dokončit, i pokoušeli o věku a to bych dovolte mi použít volbu. Přečetl jsem si manuál, a řekl, že volba by měla nechte mě dokončit disk kdykoli. Co je manuální selhal mi bylo, že musíte mít videokameru připojit poplatků před tím, než vám umožní dokončit, typické! Tak jsem ji dokončila a vše funguje hned na místě, na jedné a pouze čas i přečíst manuál a špatně! Nazdraví beztak |
|
| |||
| |||
| Lmao na téma zde, ale je to typický manuál pro vás "dokončí kdykoliv" (Skrytá zprávu, pouze dokončuje při nabíjení) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Videokamery Domácí Video bylo umístěno na PC a upravován, pak Dej na DVD ... Jak? | CrazyDaizy | Multimedia & Kodeky | 0 | 15. srpna 2009 14:08 |
| Vivitar DVR 595 Digital Videokamera Problem | clintuk | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 21. dubna 2009 12:55 |
| Snímání audion & vidoe z mého videokamery | jednoduchý stu | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 27. dubna 2008 07:02 |
| Přenos z videokamery do PC problém | piper55 | Multimedia & Kodeky | 1 | 20. února 2008 15:16 |
| Videokamera dotaz (help zapotřebí) | ken979 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 19. říjen 2007 06:35 |
| Thread Nástroje | |
| |