![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Όλα, Πρόσφατα αγόρασε ένα DVD 8 εκατοστών βιντεοκάμερα. Τον υπολογιστή μου, ωστόσο, αρνείται να παίξει το δίσκων καθιστώντας λίγο νόημα! Υπάρχει "προφανές" για αυτό το λόγο; (Η / Υ / IT γνώση είναι τρομερή από το δρόμο!) Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια εκ των προτέρων Darren |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι η μονάδα CD στον υπολογιστή σας ένα DVD drive;
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Ναι, είναι ένα CD / DVD recorder που έχει απλώς και μόνον υπό τον υπολογιστή περίπου 6 μήνες. Βέβαια, ήταν μόνο 30 λίρες πρόστιμο αλλά λειτουργεί διαφορετικά. DW |
|
| |||
| |||
| Θα χρειαστείτε το σωστό codecs και λογισμικό για να παίζουν και αυτά. Πάρτε αυτό το codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Εάν αυτό δεν επιλύσει κάποια DVD παίζουν πολύ λογισμικού όπως το PowerDVD. |
|
| |||
| |||
| Davehybrid, Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Μια colleage προσφέρει τις ίδιες συμβουλές και απέδειξε ότι με το παιχνίδι μου για 8 εκατοστά του φορητού υπολογιστή, χάρη στο ΝΕΡΟ. Θα πρέπει να αγοράζουν λογισμικό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τότε ελπίζω όλα μου τα προβλήματα θα λυθούν. (δεν υπάρχει, ότι είχε λάβει ένα θαύμα!) DW |
|
| |||
| |||
| Im έχοντας το ίδιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, με τη χρήση Canon DC95 MiniDVD, 1.4GB Panasonic 8 εκατοστά και 8 εκατοστά dvds μου PC συνηθίζει έχουν καθόλου. Συνηθίζει τα Windows αναγνωρίζουν το DVD, Aggggges που χρειάζεται για να σταματήσει την ανάγνωση του δίσκου. Nero Showtime, PowerDVD απόλυτη και τελευταία έκδοση του Windows Media συνηθίζει το παίξετε. Γνωρίζω το πρόστιμο που οδηγεί σε όλα τα άλλα μέτωπα, αλλά επίκλισης καταλαβαίνω αυτό Αν δεν το καθαρά εμπορικό σήμα για dodgey dvd drive μου ..... hmmm οποιαδήποτε ιδέα; |
|
| |||
| |||
| Έχετε κλείσει Περατωμένα το δίσκο για την ίδια Cam; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Τι συνέβη ήταν ότι ο δίσκος wouldnt οριστικοποιήσει, προσπάθησα για τις ηλικίες και wouldnt επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσετε την επιλογή. Διάβασα το εγχειρίδιο, και δήλωσε ότι η επιλογή θα πρέπει να επιτρέψτε μου να οριστικοποιήσει το δίσκο ανά πάσα στιγμή. Αυτό το εγχειρίδιο παρέλειψε να μου πει ήταν ότι θα πρέπει να έχουν τη βιντεοκάμερα συνδεθεί χρέωσης πριν θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσει, τυπικά! Γι 'αυτό και θα ολοκληρωθεί όλα τα έργα επιτόπου για τώρα, τη μία και μόνη φορά που διάβασα ένα εγχειρίδιο και το λάθος! Cheers anyway |
|
| |||
| |||
| Lmao της θέμα εδώ αλλά αυτό είναι ένα τυπικό εγχειρίδιο για σας ", θα ολοκληρώσει οποτεδήποτε" (Hidden μήνυμα, μόνο όταν ολοκληρώνει χρέωση) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Home Video Camcorder να τεθεί σε PC και Επεξεργασίας, τότε Βάλτε σε ένα DVD ... Πώς;; | CrazyDaizy | Multimedia & Codecs | 0 | 15 Αυγ 2009 14:08 |
| Vivitar DVR 595 Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Πρόβλημα | clintuk | Digital Imaging & Printers | 1 | 21 Απρ 2009 12:55 |
| Αποκόμιση audion & vidoe μου από βιντεοκάμερα | απλή Στιου | Digital Imaging & Printers | 2 | 27 Απρ 2008 07:02 |
| Μεταφορά από βιντεοκάμερα σε υπολογιστή πρόβλημα | piper55 | Multimedia & Codecs | 1 | 20 Φεβ 2008 15:16 |
| Βιντεοκάμερα ερώτηση (help needed) | ken979 | Digital Imaging & Printers | 2 | 19 Οκτ 2007 06:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |