μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

PC δεν θα παίξει 8 εκατοστά βιντεοκάμερα DVD

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Δεκ 2007, 09:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Default PC δεν θα παίξει 8 εκατοστά βιντεοκάμερα DVD

Γεια σου Όλα,
Πρόσφατα αγόρασε ένα DVD 8 εκατοστών βιντεοκάμερα. Τον υπολογιστή μου, ωστόσο, αρνείται να παίξει το δίσκων καθιστώντας λίγο νόημα! Υπάρχει "προφανές" για αυτό το λόγο; (Η / Υ / IT γνώση είναι τρομερή από το δρόμο!)
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια εκ των προτέρων
Darren
Old 10 Δεκ 2007, 10:00
Διαχειριστής Ομάδα

Είναι η μονάδα CD στον υπολογιστή σας ένα DVD drive;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 Δεκεμβρίου 2007, 10:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Ναι, είναι ένα CD / DVD recorder που έχει απλώς και μόνον υπό τον υπολογιστή περίπου 6 μήνες. Βέβαια, ήταν μόνο 30 λίρες πρόστιμο αλλά λειτουργεί διαφορετικά.
DW
Old 11 Δεκεμβρίου του 2007, 10:15
Διαχειριστής Ομάδα

Θα χρειαστείτε το σωστό codecs και λογισμικό για να παίζουν και αυτά.

Πάρτε αυτό το codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm

Εάν αυτό δεν επιλύσει κάποια DVD παίζουν πολύ λογισμικού όπως το PowerDVD.
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 05:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Davehybrid,

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Μια colleage προσφέρει τις ίδιες συμβουλές και απέδειξε ότι με το παιχνίδι μου για 8 εκατοστά του φορητού υπολογιστή, χάρη στο ΝΕΡΟ. Θα πρέπει να αγοράζουν λογισμικό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τότε ελπίζω όλα μου τα προβλήματα θα λυθούν. (δεν υπάρχει, ότι είχε λάβει ένα θαύμα!)

DW
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Im έχοντας το ίδιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, με τη χρήση Canon DC95 MiniDVD, 1.4GB Panasonic 8 εκατοστά και 8 εκατοστά dvds μου PC συνηθίζει έχουν καθόλου.

Συνηθίζει τα Windows αναγνωρίζουν το DVD, Aggggges που χρειάζεται για να σταματήσει την ανάγνωση του δίσκου. Nero Showtime, PowerDVD απόλυτη και τελευταία έκδοση του Windows Media συνηθίζει το παίξετε. Γνωρίζω το πρόστιμο που οδηγεί σε όλα τα άλλα μέτωπα, αλλά επίκλισης καταλαβαίνω αυτό Αν δεν το καθαρά εμπορικό σήμα για dodgey dvd drive μου ..... hmmm οποιαδήποτε ιδέα;
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχετε κλείσει Περατωμένα το δίσκο για την ίδια Cam;
Old 22 Απρ 2008, 11:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Λοιπόν Τι συνέβη ήταν ότι ο δίσκος wouldnt οριστικοποιήσει, προσπάθησα για τις ηλικίες και wouldnt επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσετε την επιλογή. Διάβασα το εγχειρίδιο, και δήλωσε ότι η επιλογή θα πρέπει να επιτρέψτε μου να οριστικοποιήσει το δίσκο ανά πάσα στιγμή. Αυτό το εγχειρίδιο παρέλειψε να μου πει ήταν ότι θα πρέπει να έχουν τη βιντεοκάμερα συνδεθεί χρέωσης πριν θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσει, τυπικά!

Γι 'αυτό και θα ολοκληρωθεί όλα τα έργα επιτόπου για τώρα, τη μία και μόνη φορά που διάβασα ένα εγχειρίδιο και το λάθος!

Cheers anyway
Old 22 Απρ 2008, 12:02
Ομάδα Δωρητών

Lmao της θέμα εδώ αλλά αυτό είναι ένα τυπικό εγχειρίδιο για σας ", θα ολοκληρώσει οποτεδήποτε" (Hidden μήνυμα, μόνο όταν ολοκληρώνει χρέωση)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Home Video Camcorder να τεθεί σε PC και Επεξεργασίας, τότε Βάλτε σε ένα DVD ... Πώς;; CrazyDaizy Multimedia & Codecs 0 15 Αυγ 2009 14:08
Vivitar DVR 595 Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Πρόβλημα clintuk Digital Imaging & Printers 1 21 Απρ 2009 12:55
Αποκόμιση audion & vidoe μου από βιντεοκάμερα απλή Στιου Digital Imaging & Printers 2 27 Απρ 2008 07:02
Μεταφορά από βιντεοκάμερα σε υπολογιστή πρόβλημα piper55 Multimedia & Codecs 1 20 Φεβ 2008 15:16
Βιντεοκάμερα ερώτηση (help needed) ken979 Digital Imaging & Printers 2 19 Οκτ 2007 06:35
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.