![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Svi, Nedavno kupio jedan 8cm DVD kamkorder. Moj PC međutim, odbija igrati diskova, čineći ga sve pomalo besmisleno! Ima li 'očigledan' razlog za ovo? (Moj PC / IT znanja je strašno putem!) Hvala za bilo kakvu pomoć u unaprijed Darren |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je CD pogon u vašem PC-DVD voziti?
| |||
| |||
| Hvala za odgovor. Da je to CD / DVD snimač koji ima samo na PC-oko 6 mjeseci. Priznati, bilo je samo oko 30 funta funkcije u redu, ali drukčije. DW |
|
| |||
| |||
| Trebat će vam ispravan codec i softver za igranje njih. Get this codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Ako to ne riješi to dobiti neki DVD igranje poput PowerDVD software previše. |
|
| |||
| |||
| Davehybrid, Hvala vrlo velik dio za savjet. A colleage ponudio iste savjete i pokazao ga svira moj 8cm na njegov laptop, zahvaljujući NERO. Ja ću biti kupovina softvera na vikend, pa nadajmo se svi moji problemi će se rješavati. (no, da bih se čudo!) DW |
|
| |||
| |||
| Im vlasništvo jednak problem u ovom trenutku, koristeći Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm 1.4GB 8cm DVD-a i moj pc navika su ga na sve. Windows navika prepoznaju DVD-a, koje je potrebno da se zaustavi Aggggges čitanju diska. Nero Showtime, PowerDVD apsolutni najnovije izdanje i Windows Media navika udri. Znam se fino vozi na svim drugim bojištima, ali licemjerje shvatiti ovo, osim njegovih dodgey samo jedan brand za moj dvd voziti ..... hmmm bilo koji ideja? |
|
| |||
| |||
| Jeste li završila finalizirani disk na Cam sama? |
|
| |||
| |||
| Pa što se dogodilo je da je wouldnt finalizira disk, JA pokušao za uzraste i wouldnt let me koristiti opciju. JA čitanje manuala i ona je rekao mene neka mogućnost treba da finalizira disk u bilo koje vrijeme. Što priručnik propustio reci mi je da trebate imati kamkorder priključeni na struju punjenja prije nego što će vam finalizira, tipično! Pa sam ga i on okončani svi radovi mjesto na aukciji, jedan i jedini put sam pročitao priručnik i njegove krivu! Živjeli anyway |
|
| |||
| |||
| Lmao teme ovdje, ali to je tipično priručnik za vas "će finalizira bilo" (Skrivene poruke, samo finalises prilikom punjenja) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Home Video kamkorder biti stavljen na PC i Uređuje, onda Put na DVD ... Kako? | CrazyDaizy | Multimedija i kodeci | 0 | 15. kolovoz 2009 14:08 |
| 595 DVR Vivitar Digitalni kamkorder Problem | clintuk | Digital Imaging & Pisači | 1 | 21. travanj 2009 12:55 |
| Hvatanje detektorska & vidoe iz mog kamkorder | jednostavna stu | Digital Imaging & Pisači | 2 | 27. travanj 2008 07:02 |
| Prijenos iz kamkorder na PC Problem | piper55 | Multimedija i kodeci | 1 | 20. veljača 2008 15:16 |
| Kamkorder pitanje (pomoć potrebna) | ken979 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 19. listopad 2007 06:35 |
| Thread Tools | |
| |