kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

PC nem fog játszani 8cm DVD videokamera

Reply

Téma eszközök
Old December 10 2007, 09:51
Új tag Csoport

Hello All,
Nemrég vettem egy 8cm DVD videokamera. My PC azonban nem hajlandó lejátszani a lemezeket, hogy mindent egy kicsit értelmetlen! Van-e olyan "nyilvánvaló" oka? (My PC / IT tudás félelmetes az úton!)
Thanks for any help in advance
Darren
Old December 10 2007, 10:00
Administrator Group

Ez a CD-meghajtó a számítógép DVD-meghajtó?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 11 2007, 10:04
Új tag Csoport

Köszönöm a választ. Igen ez egy CD / DVD felvevő, amely csak a számítógépen körülbelül 6 hónap. Igaz, hogy csak körülbelül 30 font, de egyébként szép feladatokat.
DW
Old December 11, 2007, 10:15
Administrator Group

Szükséged lesz a megfelelő codec és szoftver játszani velük is.

Hogy ezt a codec csomagot> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm

Ha ez nem oldja meg egy kis DVD lejátszás szoftver is, mint a PowerDVD.
Old December 12, 2007, 05:14
Új tag Csoport

Davehybrid,

Nagyon köszönöm a tanácsot. A colleage kínálják ugyanazt a tanácsot, és bebizonyították, hogy a lejátszás én 8CM saját laptop, hála a NERO. Én leszek a felvásárlást szoftvert a hétvégére, akkor remélhetőleg minden problémát fog megoldani. (no, ez volna venni egy csoda!)

DW
Old Április 19 2008, 12:40
Új tag Csoport

Im az azonos probléma abban a pillanatban, egy Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm 1.4GB 8cm DVD-k, és a pc szokás, hogy azt egyáltalán.

Windows szokás ismerni a DVD, azt Aggggges állítani olvasatban a lemezt. Nero Showtime, PowerDVD abszolút legfrissebb kiadás és Windows Media szokás játszani. Tudom, hogy a hajtóművek finom minden más fronton de vidám érti ezt, kivéve, ha a tisztán dodgey dvd meghajtó márka mert ..... hmmm valami ötleted?
Old Április 19 2008, 12:42
Új tag Csoport

Van zárt Véglegesített a lemezt a Cam magát?
Old Április 22 2008, 11:03
Új tag Csoport

Hát mi történt, hogy a lemez véglegesítése akar, próbáltam a korok és akar hadd él a lehetőséggel. Elolvastam a kézikönyvet, és azt mondta a lehetőség hadd véglegesíti a lemezt, bármikor. Mi a kézikönyv nem mondja meg, hogy szüksége van, hogy a kamera csatlakoztatva van a töltés előtt, akkor ismét véglegesítse, tipikus!

Szóval én véglegesítik, és minden helyszínen működik már, az első és egyetlen alkalom, amit olvastam egy kézikönyvet, és a rosszat!

Cheers anyway
Old Április 22 2008, 12:02
Donor Group

Lmao a téma itt, de ez egy tipikus kézikönyv you "véglegesíti bármikor" (rejtett üzenet, csak véglegesítette, amikor a töltés)
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.