![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello All, Nemrég vettem egy 8cm DVD videokamera. My PC azonban nem hajlandó lejátszani a lemezeket, hogy mindent egy kicsit értelmetlen! Van-e olyan "nyilvánvaló" oka? (My PC / IT tudás félelmetes az úton!) Thanks for any help in advance Darren |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a CD-meghajtó a számítógép DVD-meghajtó?
| |||
| |||
| Köszönöm a választ. Igen ez egy CD / DVD felvevő, amely csak a számítógépen körülbelül 6 hónap. Igaz, hogy csak körülbelül 30 font, de egyébként szép feladatokat. DW |
|
| |||
| |||
| Szükséged lesz a megfelelő codec és szoftver játszani velük is. Hogy ezt a codec csomagot> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Ha ez nem oldja meg egy kis DVD lejátszás szoftver is, mint a PowerDVD. |
|
| |||
| |||
| Davehybrid, Nagyon köszönöm a tanácsot. A colleage kínálják ugyanazt a tanácsot, és bebizonyították, hogy a lejátszás én 8CM saját laptop, hála a NERO. Én leszek a felvásárlást szoftvert a hétvégére, akkor remélhetőleg minden problémát fog megoldani. (no, ez volna venni egy csoda!) DW |
|
| |||
| |||
| Im az azonos probléma abban a pillanatban, egy Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm 1.4GB 8cm DVD-k, és a pc szokás, hogy azt egyáltalán. Windows szokás ismerni a DVD, azt Aggggges állítani olvasatban a lemezt. Nero Showtime, PowerDVD abszolút legfrissebb kiadás és Windows Media szokás játszani. Tudom, hogy a hajtóművek finom minden más fronton de vidám érti ezt, kivéve, ha a tisztán dodgey dvd meghajtó márka mert ..... hmmm valami ötleted? |
|
| |||
| |||
| Van zárt Véglegesített a lemezt a Cam magát? |
|
| |||
| |||
| Hát mi történt, hogy a lemez véglegesítése akar, próbáltam a korok és akar hadd él a lehetőséggel. Elolvastam a kézikönyvet, és azt mondta a lehetőség hadd véglegesíti a lemezt, bármikor. Mi a kézikönyv nem mondja meg, hogy szüksége van, hogy a kamera csatlakoztatva van a töltés előtt, akkor ismét véglegesítse, tipikus! Szóval én véglegesítik, és minden helyszínen működik már, az első és egyetlen alkalom, amit olvastam egy kézikönyvet, és a rosszat! Cheers anyway |
|
| |||
| |||
| Lmao a téma itt, de ez egy tipikus kézikönyv you "véglegesíti bármikor" (rejtett üzenet, csak véglegesítette, amikor a töltés) |