![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hello all,
לאחרונה קנה על 8cm DVD camcorder. המחשב שלי יחד עם זאת, מסרבת לשחק את כל הדיסקים בכך קצת חסר טעם! האם יש 'ברור' הסיבה לכך? (המחשב שלי / IT ידע הוא מחריד דרך אגב!) תודה על כל העזרה מראש Darren |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
האם התקליטורים במחשב של ה-DVD?
|
|||
|
|||
|
תודה על התשובה שלך. כן הוא תקליטור DVD / רושם שיש לו רק היה עוד על המחשב 6 חודשים. Admittedly, זה היה רק בערך 30 לירה אך פונקציות בסדר אחרת.
DW |
|
|
|||
|
|||
|
יהיה עליך לתקן את רכיבי codec ותוכנה לשחק גם אותם.
קבל את זה codec Pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm אם זה לא יפתור את זה קצת משחק ב-DVD כמו גם תוכנות PowerDVD. |
|
|
|||
|
|||
|
Davehybrid,
תודה רבה על העצה. א colleage הציעו את אותה עצה ו הוכיח זאת באמצעות השמעת 8cm שלי על הנייד שלו, בזכות NERO. אני יהיה לקנות בתוכנת סוף השבוע, אז אני מקווה שלי יהיה לפתור בעיות. (לא, זה מעוניין לקחת נס!) DW |
|
|
|||
|
|||
|
Im נתקל באותה הבעיה בשלב זה, באמצעות Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm 1.4GB 8cm תקליטורי DVD ו-PC הרגל שלי יש את זה בכלל.
מערכת Windows מזהה את ה-DVD רגיל, לוקח Aggggges להפסיק לקרוא את הדיסק. ההצגה מתחילה Nero, PowerDVD המוחלט ואת המהדורה האחרונה של Windows Media רגיל לשחק בו. אני יודע את הכוננים בסדר על כל שאר החזיתות אלא צביעות מבינים את זה, אלא אם כן גרידא של dodgey DVD עבור המותג שלי ..... כונן Hmmm רעיונות כלשהם? |
|
|
|||
|
|||
|
האם סגור Finalised את הדיסק פקה על עצמו?
|
|
|
|||
|
|||
|
ובכן מה שקרה זה היה הדיסק wouldnt finalise, ניסיתי עבור גילאי והוא wouldnt תן לי את האפשרות להשתמש. קראתי את המדריך והוא אמר לי את האפשרות צריכה לתת לי את הדיסק finalise בכל עת. המדריך נכשלה מה להגיד לי את זה היה צריך לעבור את camcorder פקוק בתוך לחייב לפני שהיא תיתן לך finalise, אופייני!
אז אני finalised אותו והוא עובד בכל מקום על עכשיו, וגם זאת רק פעם אחת אני קורא ידנית שלה לא בסדר! לחיים בכלל |
|
|
|||
|
|||
|
Lmao של הנושא כאן אבל זה אופייני ידני בשבילך "האם finalise בכל עת" (מוסתר הודעה, רק כאשר finalises לחייב)
|