![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello All, Neseniai nusipirkau 8cm DVD camcorder. Mano PC, tačiau atsisako žaisti diskai todėl visi šiek tiek beprasmiška! Ar yra koks nors "akivaizdžiai" priežastis? (Mano PC / IT žinios yra siaubingas beje!) Ačiū už bet kokią pagalbą iš anksto Darren |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kompaktinio disko į savo kompiuterio DVD diske?
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Taip, tai CD / DVD grotuvas, kurie buvo tik į maždaug 6 mėnesių kompiuterio. Tiesa, tai buvo tik apie 30 quid bet funkcijos bauda kitaip. DW |
|
| |||
| |||
| Jums reikės teisingai kodekus ir programinės žaisti taip pat. Get this Codec Pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Jei tai nepadeda išspręsti ją kažkiek DVD žaisti programinė įranga taip pat kaip PowerDVD. |
|
| |||
| |||
| Davehybrid, Labai ačiū už patarimus. Colleage siūlomų pat patarimus ir įrodė, kad žaisdami Mano 8cm savo nešiojamąjį kompiuterį, dėka NERO. Būsiu pirkti programinę įrangą ne savaitgalis, tai tikiuosi visos mano problemos bus išspręstos. (no, kad reikia imtis stebuklas!) DW |
|
| |||
| |||
| Im turintys tą pačią problemą, tuo metu, naudojant "Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm 1.4GB 8cm DVD ir mano PC įpratęs jį visą. Windows papratimas pripažinti, DVD, ji imasi Aggggges nustoti skaityti diską. Nero Showtime, PowerDVD absoliutus naujausia versija ir Windows Media įpratęs žaisti. Žinau diskai baudą dėl visų kitų frontų, bet cant understand šį nebent jo tik dodgey DVD prekės mano diskas ..... hmmm Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs uždaryta Užbaigta apie Cam pats diskas? |
|
| |||
| |||
| Kas gi nutiko, kad diskas wouldnt baigti, aš bandžiau dėl amžiaus ir wouldnt leiskite man pasinaudoti šia galimybe. Aš perskaičiau vadovą ir ji pasakė galimybė turėtų leiskite užbaigti diską bet kuriuo metu. Koks vadovas nepavyko man buvo tai, kad jūs turite turėti kamerą prie elektros tinklo, baterija, kol ji bus jums užbaigti tipiškų! Taigi aš jį užbaigti, ir visi darbai dėmė dabar vienas ir vienintelis kartas, skaitau vadovas ir jo neteisingi! Cheers anyway |
|
| |||
| |||
| Lmao į temą čia, bet tai būdinga rankinis jums "baigs visada" (Hidden žinutę, tik kai baterija baigia) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo kameros Home Video įrašyti į kompiuterį ir redaguoti, tada sudėti į DVD ... Kaip? | CrazyDaizy | Multimedia & Codecs | 0 | Rugpjūtis 15, 2009 14:08 |
| Vivitar DVR 595 Skaitmeninės vaizdo kameros problema | clintuk | Digital Imaging & Printers | 1 | Balandis 21, 2009 12:55 |
| Teigiamo audion & Vidoe iš savo kameros | paprastas STU | Digital Imaging & Printers | 2 | Balandis 27, 2008 07:02 |
| Persikėlimas iš kameros į PC problema | piper55 | Multimedia & Codecs | 1 | 20 vasaris 2008 15:16 |
| Camcorder klausimą (help needed) | ken979 | Digital Imaging & Printers | 2 | 19 spalis 2007 06:35 |
| Temos įrankiai | |
| |