mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

PC neatskaņo 8cm videokamera DVD

Reply

Thread Tools
Old Decembris 10, 2007, 09:51
New Member Group

Default PC neatskaņo 8cm videokamera DVD

Hello All,
Nesen nopirka 8cm DVD videokameras. Mans PC tomēr atsakās atskaņot disku padarot to visu mazliet bezjēdzīgi! Vai ir kāds "neizteikts" iemesls? (My PC / IT zināšanas briesmīgs pa ceļu!)
Thanks for any help iepriekš
Darren
Old Decembris 10, 2007, 10:00
Administrator Group

Vai CD disku datora DVD diska?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Decembris 11, 2007, 10:04
New Member Group

Paldies par Jūsu atbildi. Jā tas ir CD / DVD reģistratoru, kurš bijis tikai PC apmēram 6 mēnešus. Protams, tas bija tikai aptuveni 30 mārciņa sterliņu bet funkcijas soda naudu citādi.
DW
Old Decembris 11, 2007, 10:15
Administrator Group

Jums būs nepieciešama pareiza kodekus un programmatūru, lai demonstrētu arī.

Saņemt šo codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm

Ja tas neatrisina to dabūt DVD atskaņošanas programmatūru, arī, piemēram, PowerDVD.
Old Decembris 12, 2007, 05:14
New Member Group

Davehybrid,

Paldies ir ļoti daudz padomu. Colleage piedāvāja pats padomu un pierādīja, ka, spēlējot manu 8cm uz sava klēpjdatora, pateicoties NERO. Es būšu iegādāties programmatūru nedēļas nogalē, tad cerams, ka visas manas problēmas tiks atrisinātas. (nē, ka vēlaties veikt brīnumu!)

DW
Old Aprīlis 19, 2008, 12:40
New Member Group

IP, kas ir paša problēma šobrīd, izmantojot Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm 1.4GB 8CM DVD un manu pc paraža ir vispār.

Logi paradis atzīst, DVD, tā pieņem Aggggges ir jāpārtrauc lasīt disku. Nero showtime, PowerDVD absolūtā latest edition un Windows Media paradis spēlē to. Es zinu, diski naudas sodu visiem citās jomās, bet aprunāt saprast, ja vien tā tīri dodgey dvd zīmolu manu disku ..... hmmm any ideas?
Old Aprīlis 19, 2008, 12:42
New Member Group

Vai jūs slēgtu Pabeigta disks uz Cam pati?
Old Aprīlis 22, 2008, 11:03
New Member Group

Well whats notika bija tāds, ka disks wouldnt pabeigs, es centos par vecumu, un tas wouldnt let me izmantošanas iespēju. Es izlasīju rokasgrāmatu un tai teica, iespējai vajadzētu ļaujiet man pabeigt disku jebkurā laikā. Kas rokasgrāmatā nav man tas, ka jums ir videokamera plugged iekasēt pirms tas ļaus jums pabeigs, typical!

Tāpēc es pabeigta, un tas viss darbojas uz vietas, tagad, vienas un tikai laika es lasu rokasgrāmatai un tās nepareizi!

Cheers anyway
Old Aprīlis 22, 2008, 12:02
Donors Group

LMAO par tēmu šeit, bet tas ir tipisks rokasgrāmata jums "pabeigs jebkurā laikā" (Hidden ziņu, tikai pabeidz, ja tarifikācijas)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.