![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hello All,
Nesen nopirka 8cm DVD videokameras. Mans PC tomēr atsakās atskaņot disku padarot to visu mazliet bezjēdzīgi! Vai ir kāds "neizteikts" iemesls? (My PC / IT zināšanas briesmīgs pa ceļu!) Thanks for any help iepriekš Darren |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai CD disku datora DVD diska?
|
|||
|
|||
|
Paldies par Jūsu atbildi. Jā tas ir CD / DVD reģistratoru, kurš bijis tikai PC apmēram 6 mēnešus. Protams, tas bija tikai aptuveni 30 mārciņa sterliņu bet funkcijas soda naudu citādi.
DW |
|
|
|||
|
|||
|
Jums būs nepieciešama pareiza kodekus un programmatūru, lai demonstrētu arī.
Saņemt šo codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Ja tas neatrisina to dabūt DVD atskaņošanas programmatūru, arī, piemēram, PowerDVD. |
|
|
|||
|
|||
|
Davehybrid,
Paldies ir ļoti daudz padomu. Colleage piedāvāja pats padomu un pierādīja, ka, spēlējot manu 8cm uz sava klēpjdatora, pateicoties NERO. Es būšu iegādāties programmatūru nedēļas nogalē, tad cerams, ka visas manas problēmas tiks atrisinātas. (nē, ka vēlaties veikt brīnumu!) DW |
|
|
|||
|
|||
|
IP, kas ir paša problēma šobrīd, izmantojot Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm 1.4GB 8CM DVD un manu pc paraža ir vispār.
Logi paradis atzīst, DVD, tā pieņem Aggggges ir jāpārtrauc lasīt disku. Nero showtime, PowerDVD absolūtā latest edition un Windows Media paradis spēlē to. Es zinu, diski naudas sodu visiem citās jomās, bet aprunāt saprast, ja vien tā tīri dodgey dvd zīmolu manu disku ..... hmmm any ideas? |
|
|
|||
|
|||
|
Vai jūs slēgtu Pabeigta disks uz Cam pati?
|
|
|
|||
|
|||
|
Well whats notika bija tāds, ka disks wouldnt pabeigs, es centos par vecumu, un tas wouldnt let me izmantošanas iespēju. Es izlasīju rokasgrāmatu un tai teica, iespējai vajadzētu ļaujiet man pabeigt disku jebkurā laikā. Kas rokasgrāmatā nav man tas, ka jums ir videokamera plugged iekasēt pirms tas ļaus jums pabeigs, typical!
Tāpēc es pabeigta, un tas viss darbojas uz vietas, tagad, vienas un tikai laika es lasu rokasgrāmatai un tās nepareizi! Cheers anyway |
|
|
|||
|
|||
|
LMAO par tēmu šeit, bet tas ir tipisks rokasgrāmata jums "pabeigs jebkurā laikā" (Hidden ziņu, tikai pabeidz, ja tarifikācijas)
|