rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

PC nie będzie odgrywać kamery 8cm DVD

Reply

Narzędzia wątku
Old 10. grudnia 2007, 09:51
Nowe państwa grupy

Hello All,
Ostatnio kupił jeden 8cm DVD kamery. Mój komputer jednak odmawia odtwarzać dyski czyniąc to wszystko trochę sensu! Czy istnieje "oczywista" Powodem tego? (Mój komputer / IT wiedzy jest straszne na drodze!)
Dzięki za pomoc z góry
Darren
Old 10. grudnia 2007, 10:00
Administrator Group

Czy CD-ROM w komputerze napęd DVD?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11 grudnia 2007, 10:04
Nowe państwa grupy

Dziękujemy za odpowiedź. Tak jest CD / DVD, które tylko w komputerze o 6 miesięcy. Prawdą jest, że tylko około 30 funtów, ale funkcje grzywny inaczej.
DW
Old 11 grudnia 2007, 10:15
Administrator Group

Będziesz musiał poprawne kodeki i oprogramowanie do odtwarzania nich.

Pobierz ten kodek opakowanie> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm

Jeśli to nie rozwiąże to trochę zbyt DVD odtwarzanie oprogramowania jak PowerDVD.
Old 12 grudnia 2007, 05:14
Nowe państwa grupy

Davehybrid,

Dziękuję bardzo za porady. A tym samym colleage oferowane porady i udowodnił to grając 8cm moje na jego laptopie, dzięki NERO. Będę kupowania oprogramowania w weekendy, a następnie nadzieję wszystkie moje problemy zostaną rozwiązane. (no, że warto podjąć cud!)

DW
Old 19 kwietnia 2008, 12:40
Nowe państwa grupy

Im posiadające ten sam problem w tej chwili, za pomocą Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm 1.4GB 8cm DVD i mój pc wont have it at all.

Windows wont uznania DVD, zajmuje Aggggges zatrzymać czytanie dysku. Nero Showtime, PowerDVD bezwzględnych najnowsze wydanie i Windows Media wont go odtworzyć. Wiem, że dyski grzywny na wszystkich innych frontach ale cant rozumiem tego, chyba że jej czysto dodgey dvd marki dla mojego dysku ..... hmmm jakieś pomysły?
Old 19 kwietnia 2008, 12:42
Nowe państwa grupy

Czy zamknięto Sfinalizowane dysku na Cam sama?
Old 22 kwiecień 2008, 11:03
Nowe państwa grupy

Whats Dobrze się stało, że dysk wouldnt sfinalizować, próbowałem od wieków i wouldnt let me użyj opcji. Czytam podręcznik i powiedział opcja powinna pozwól mi sfinalizowania dysku w dowolnym momencie. Co podręcznik nie był mi powiedzieć, że musisz mieć kamery podłączone ładowania zanim pozwoli sfinalizować, typowe!

Więc i sfinalizowane i to wszystko działa teraz na miejscu, w jednym i tylko czas i przeczytaj podręcznik i jej złego!

Cheers anyway
Old 22 kwiecień 2008, 12:02
Grupa dawcy

Lmao tematu tutaj, ale jest to typowy podręcznik dla Ciebie "będzie finalizowała anytime" (Ukryte wiadomości tylko finalizuje podczas ładowania)
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.