mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

PC-ul nu va juca 8cm Videocamere DVD

Reply

Thread Tools
Old 10 decembrie 2007, 09:51
Noile state Group

Default PC-ul nu va juca 8cm Videocamere DVD

Toate Hello,
Recent a cumpărat o cameră video DVD 8cm. PC-ul meu cu toate acestea, refuză să joace de discuri face tot un pic de sens! Exista vreo "evident" motiv pentru asta? (My PC / IT cunoştinţe este îngrozitor de drum!)
Multumesc pentru orice ajutor în avans
Darren
Old 10 decembrie 2007, 10:00
Administrator Group

Este unitatea de CD în PC un DVD?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 11 decembrie 2007, 10:04
Noile state Group

Vă mulţumim pentru răspuns. Da, este un CD / DVD recorder, care a fost doar in PC-ul de aproximativ 6 luni. Admittedly, acesta a fost de doar aproximativ 30 de lire, dar funcţii bine altfel.
DW
Old 11 decembrie 2007, 10:15
Administrator Group

Veţi avea nevoie de corecta codec-ul şi software-ul pentru a le reda de asemenea.

Obţineţi acest codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm

În cazul în care nu se rezolva aceasta a lua nişte DVD joc de software prea place PowerDVD.
Old 12 decembrie 2007, 05:14
Noile state Group

Davehybrid,

Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Un colleage oferite acelaşi sfat şi a dovedit-o prin redarea meu 8cm pe laptop, datorită NERO. Eu voi fi cumpărarea de software de la sfârşit de săptămână, atunci sa speram ca toate problemele vor fi rezolvate. (nu, că ar face o minune!)

DW
Old 19 aprilie 2008, 12:40
Noile state Group

Im având aceeaşi problemă în momentul de faţă, folosind o DC95 MiniDVD Canon, Panasonic 8cm 1.4GB 8cm DVD-uri şi PC-ul meu avea obiceiul, la toate.

Windows obiceiul recunosc DVD, este nevoie de Aggggges pentru a opri citirea discului. Nero Showtime, PowerDVD absolută şi ultima ediţie de Windows Media obiceiul acesta juca. Ştiu unităţile bine pe toate celelalte fronturi, dar cant înţelege cu excepţia cazului în care acest lucru sa pur dodgey un DVD de brand pentru unitatea mea ..... hmmm orice idei?
Old 19 aprilie 2008, 12:42
Noile state Group

Aţi închis finalizate discul pe Cam în sine?
Old 22 aprilie 2008, 11:03
Noile state Group

Ei bine Ce sa întâmplat a fost că discul wouldnt finalizeze, am încercat pentru vârstele şi-l lasă-mă să-wouldnt utilizaţi opţiunea. Am citit manualul şi ea a spus ca opţiune ar trebui să daţi-mi voie să finalizaţi discul în orice moment. Ce manual nu a reuşit să-mi spui că a fost, trebuie să aveţi în cameră video conectat la încărcarea înainte de a vă va permite să finalizeze, tipic!

Asa ca am finalizat-o şi el la faţa locului cu privire la toate lucrarile acum, şi numai o dată am citit un manual si a gresit!

Noroc oricum
Old 22 aprilie 2008, 12:02
Grupul de donator

Lmao de subiect, dar aici este un manual tipic pentru tine "va finaliza in orice moment" (Ascuns mesaj, numai atunci când a finalizat încărcarea)
Reply

Register

Marcaje