![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Nedávno kúpil 8cm DVD videokamery. Môj počítač však odmieta prehrávať disky, ktoré by všetky trochu zbytočné! Existuje nejaký 'zrejmé' dôvodom tejto? (Moja PC / IT vedomosti je hrozný na ceste!) Vďaka za pomoc vopred Darren |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je CD-ROM v PC DVD mechaniku?
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu odpoveď. Áno, jedná sa o CD / DVD rekordér, ktorá bola iba v PC asi 6 mesiacov. Pripustí, že to bolo len asi 30 libier, ale funkcia jemné inak. DW |
|
| |||
| |||
| Budete potrebovať správne kodeky a software k nim aj hrať. Získať tento codec pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Ak to nepomôže vyriešiť nejaký prehrávanie DVD softvér príliš rád PowerDVD. |
|
| |||
| |||
| Davehybrid, Díky moc za radu. A colleage ponúkajú rovnaké poradenstvo a ukázal mu hrá môj 8cm na svojom notebooku, a to vďaka NERO. Budem nákupu softvéru na víkend, potom dúfajme, že všetky moje problémy budú vyriešené. (ne, že bych sa zázrak!) DW |
|
| |||
| |||
| Im majú rovnaký problém vo chvíli, pomocou Canon DC95 MiniDVD, Panasonic 8cm +1,4 gigabajt 8cm DVD a môj počítač zvyknutý mať vôbec. Windows zvyknutý uznať DVD, to trvá Aggggges zastaviť čítanie disku. Nero Showtime, PowerDVD absolútne najnovšie vydanie a Windows Media zvyknutý hrať. Viem, že sa jemnej mechaniky na všetkých ostatných frontoch však nemožno pochopiť, ak jeho čisto dodgey dvd značku pre svoj pohon ..... hmmm akékoľvek nápady? |
|
| |||
| |||
| Už jsi skončila Ukončené disku na kameru sám? |
|
| |||
| |||
| No co sa stalo bolo, že disk bych dokončiť, aj pokúšali o veku a to bych dovoľte mi použiť voľbu. Prečítal som si manuál, a povedal, že voľba by mala nechajte ma dokončiť disk kedykoľvek. Čo je manuálna zlyhal mi bolo, že musíte mať videokameru pripojiť poplatkov pred tým, ako vám umožní dokončiť, typické! Tak som ju dokončila a všetko funguje hneď na mieste, na jednej a len čas aj prečítať manuál a zle! Nazdraví beztak |
|
| |||
| |||
| LMAO na tému tu, ale je to typický manuál pre vás "dokončí kedykoľvek" (Skryté správu, len dokončuje pri nabíjaní) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Videokamery Domáce Video bolo umiestnené na PC a upravovaný, potom Dej na DVD ... Ako? | CrazyDaizy | Multimedia & Kodeky | 0 | 15. augusta 2009 14:08 |
| Vivitar DVR 595 Digital Kamkordér Problem | clintuk | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 21. apríla 2009 12:55 |
| Snímanie audion & vido z môjho videokamery | jednoduchý stu | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 27. apríla 2008 07:02 |
| Prenos z videokamery do PC problém | piper55 | Multimedia & Kodeky | 1 | 20. februára 2008 15:16 |
| Videokamera dotaz (help potrebné) | ken979 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 19. október 2007 06:35 |
| Thread Tools | |
| |