![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав Сви, Недавно купио један 8цм ДВД камкордери. Мој ПЦ међутим, одбија играти дискова, чинећи га све помало бесмислено! Има ли 'очигледан' разлог за ово? (Мој ПЦ / ИТ знања је страшно путем!) Хвала за било какву помоћ у унапред Даррен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Је ЦД погон у вашем ПЦ-ДВД возити?
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Да је то ЦД / ДВД снимач који има само на ПЦ-око 6 месеци. Признати, било је само око 30 фунта функције у реду, али другачије. ДУ |
|
| |||
| |||
| Мораћете ће вам исправан Цодец и софтвер за играње њих. Гет тхис Цодец Омот> хттп://ууу.фрее-цодецс.цом/доунлоад/...оДецС_Пацк.хтм Ако то не реши то добити неки ДВД играње попут ПоуерДВД софтуаре превише. |
|
| |||
| |||
| Давехыбрид, Хвала врло много за савет. А цоллеаге понудио исте савете и показао га свира мој 8цм на његов лаптоп, захваљујући НЕРО. Ја ћу бити куповина софтвера на викенд, па надајмо се сви моји проблеми ће се решавати. (но, да бих се чудо!) ДУ |
|
| |||
| |||
| Им власништво једнак проблем у овом тренутку, користећи Цанон ДЦ95 МиниДВД, Панасониц 8цм 1.4ГБ 8цм ДВД-а и мој пц навика су га на све. Уиндоус навика препознају ДВД-а, које је потребно да се заустави Агггггес читању диска. Неро Схоутиме, ПоуерДВД апсолутни најновије издање и Уиндоус Медиа навика удри. Знам се фино вози на свим другим бојиштима, али лицемјерје схватити ово, осим његових додгеы само један бранд за мој двд возити ..... хммм било који идеја? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли завршила финализиран диск на Цам сама? |
|
| |||
| |||
| Па што се десило је да је уоулднт финализира диск, ЈА суђен за узрасте и уоулднт лет ме користити опцију. ЈА читање мануала и она је рекао мене нека могућност треба да финализира диск у било које време. Шта приручник пропустио реци ми је да треба имати камкордери прикључени на струју пуњења пре него што ће вам финализира, типично! Па сам га и он окончани сви радови место на аукцији, један и једини пут сам прочитао упутство и његове криву! Живели Аныуаы |
|
| |||
| |||
| Лмао теме овде, али то је типично приручник за вас "ће финализира било" (Скривене поруке, само финалисес приликом пуњења) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хоме Видео камкордери бити стављен на ПЦ и Уређује, онда Пут на ДВД ... Како? | ЦразыДаизы | Мултимедија и кодеци | 0 | 15 аугуст 2009 14:08 |
| Вивитар ДВР 595 Дигитални камкордери Проблем | цлинтук | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 21 април 2009 12:55 |
| Хватање детекторска & видое из мог камкордери | једноставна сту | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 27 април 2008 07:02 |
| Пренос из камкордери на ПЦ Проблем | пипер55 | Мултимедија и кодеци | 1 | 20 фебруар 2008 15:16 |
| Камкордери питање (помоћ потребна) | кен979 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 19 октобар 2007 06:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |