![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Hello All,
Нещодавно купила 8cm DVD відеокамери. Мій комп'ютер однак, відмовляється відтворювати диски, що робить його трохи все марно! Чи є 'очевидно' причина цього? (Мій комп'ютер / знаннями в області ІТ є страшним до речі!) Спасибо за будь-яку допомогу заздалегідь Даррен |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Чи є компакт-дисків в комп'ютер диска DVD?
|
|||
|
|||
|
Спасибі за Вашу відповідь. Так, це CD / DVD Recorder яка тільки в комп'ютери близько 6 місяців. Правда, це було лише близько 30 фунтів, а функції штрафу в іншому випадку.
DW |
|
|
|||
|
|||
|
Вам необхідно правильно кодеків і програмного забезпечення на них грати також.
Отримати Codec Pack> http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm Якщо це не вирішує його отримати DVD програмне забезпечення відіграє занадто як PowerDVD. |
|
|
|||
|
|||
|
Davehybrid,
Большое спасибо за совет. Colleage запропонували той же рада, і він довів, граючи мій 8cm на своєму ноутбуці, завдяки NERO. Я буду купувати програмне забезпечення на вихідні, то сподіваюся, всі мої проблеми будуть вирішені. (Ні, що б прийняти диво!) DW |
|
|
|||
|
|||
|
Їм з тією ж проблемою в той момент, використовуючи MiniDVD Canon DC95, Panasonic 8cm 1,4 ГБ 8cm DVDs і мій комп'ютер зазвичай мають його взагалі.
Windows звичай визнати DVD, вона займає Aggggges припинити читання диска. Nero ShowTime, PowerDVD абсолютної останнє видання і Windows Media звичай грати. Я знаю, що диски штрафу на всіх інших фронтах, але нахиляє розумію це, якщо його чисто dodgey DVD бренд для мого диска ..... Ммм будь-які ідеї? |
|
|
|||
|
|||
|
Ви закриті Завершено диска на Cam себе?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну Whats сталося, що завершити диска Wouldnt, я старався для віків і Wouldnt Дозвольте мені використати цю опцію. Я прочитав її керівництва і заявив, що опція повинна Дозвольте мені завершити диска в будь-який час. Що керівництво не змогли сказати мені, що вам необхідно мати відеокамеру підключити до зарядки він дозволить вам завершити, типовий!
Таким я його і завершити всі роботи на місцях зараз, і тільки один час я прочитав керівництва і його неправильно! Cheers одно |
|
|
|||
|
|||
|
Lmao теми тут, але це типовий посібник для Вас "завершить у будь-який час" (прихований сенс, тільки коли допрацьовує зарядки)
|