![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| heres τι έκανα στο photoshop! έπρεπε να χρησιμοποιήσει Photobucket, επειδή τα αρχεία με μεγάλη όπου εδώ για
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν κακό, λίγο ψεύτικο να tanish, αλλά μπορείτε να τηρούνται από ορισμένες υφή του δέρματος, αλλά δεν κακό
| |||
| |||
| ya i λειαίνονται είναι ένα πάρα πολύ λίγο |
|
| |||
| |||
| ok heres japans παλαιότερο κυρία! πριν ![]() μετά |
|
| |||
| |||
| Id της Νίκαιας, καλύπτει μόνο τα ελαττώματα κατά κλώνο εργαλείο, δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω τίποτα με το χρωματισμό των μαλλιών και των ματιών lol i μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε μερικές pics όταν έχω σπίτι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha το παλιό μου γυναίκες creeps out abit! όπως και για το πρώτο! SCORE! ![]() ωραία δουλειά!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| wow κάνατε η γυναίκα δούμε χειρότερα συνεχίσουμε να προσπαθούμε θα έχετε την καλύτερη |
|
| |||
| |||
| lol Έκανα το λιγότερο ρυτιδωμένος και άλλαξε το χρώμα των χειλιών και του βραχίονα χρώμα |
|
| |||
| |||
| heres φιλοδώρημα λιγότερο μουτζουρώνω κλώνος πιο |
|
| |||
| |||
| γιατί dont θα μου πει αυτά τα πράγματα στο διαδίκτυο tutorilas και konoak κι εγώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Photoshop CS3 και CS4 συμβατότητα | amberoni84 | Multimedia & Codecs | 3 | 12 Δεκ. 2008 09:38 |
| Photoshop cs4!! | computeruler | Multimedia & Codecs | 6 | 17 Οκτ 2008 16:52 |
| Πώς να χρησιμοποιήσετε το photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Codecs | 4 | 13 Οκτ 2008 12:57 |
| Photoshop | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 16η Σεπ 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Κοβάλτιο | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Οκτ 2006 01:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |