![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heresu što sam učinio u photoshop! Photobucket morale koristiti, jer je velika slika, gdje se za tu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nije loše, malo se lažnim tanish ali mogli biste čuvao od neke teksture na koži, ali nije loše
| |||
| |||
| ya sam izglađen to malo previše |
|
| |||
| |||
| ok Heresu japans najstarija dama! prije ![]() nakon |
|
| |||
| |||
| Nice id samo prekri blemishes s klon alata, ne znam zašto, ali sam stvar sa farbanje kose i očiju lol Možda ću morati dodati neke slike kad sam doma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha stara žena strah me abit! kao i za prva! Pogodak! ![]() Nice work!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| vau učinjene žena izgledati lošije pokušavati dobiti ćete bolje |
|
| |||
| |||
| lol ja pravedan je napravio joj manje naboran i promijenjen joj usna boje i mišicom boja |
|
| |||
| |||
| Heresu jedan tip manje mazati više klon |
|
| |||
| |||
| zašto oni dont tell me ove stvari na internetu tutorilas i konoak mene previše |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Photoshop CS4 i CS3 kompatibilnosti | amberoni84 | Multimedija i kodeci | 3 | 12. prosinac 2008 09:38 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimedija i kodeci | 6 | 17. listopad 2008 16:52 |
| Kako koristiti photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedija i kodeci | 4 | 13. listopad 2008 12:57 |
| Photoshop | Cew27 | Općenito Software Chat | 3 | 16. Ruj 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Kobalt | Općenito Software Chat | 2 | 22. listopad 2006 01:58 |
| Thread Tools | |
| |