![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres ką aš padariau Photoshop! teko naudotis photobucket nes failus, kur didelė čia
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neblogai, šiek tiek į netikrą TANISH bet galima laikyti ir kai kurių odos tekstūros, bet ne blogas
| |||
| |||
| Ya i išlyginti jį šiek tiek per daug |
|
| |||
| |||
| ok heres Japans seniausių panele! prieš ![]() po |
|
| |||
| |||
| Nice ID taikoma tik dėmės su štampus, nežinau kodėl, bet aš su dažyti plaukai ir akys lol gali būti įtraukti kai kurias nuotraukas when I get home dalykas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha amžiaus moterims ropliai mane abit! kaip pirmasis! Pasisekė! ![]() Nice work!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| wow jums padarė moteris atrodyti blogiau nuolat bando you'll get better |
|
| |||
| |||
| Lol aš tik padarė ją mažiau raukšles ir pasikeitė jos lūpų spalva ir rankos spalva |
|
| |||
| |||
| Heres Patarimas mažiau išsitepti daugiau klonų |
|
| |||
| |||
| Why dont jie man šių dalykų apie interneto tutorilas ir konoak man per |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Photoshop CS3 ir CS4 suderinamumas | amberoni84 | Multimedia & Codecs | 3 | 12 gruodis 2008 09:38 |
| Photoshop CS4! | computeruler | Multimedia & Codecs | 6 | 17 spalis 2008 16:52 |
| Kaip naudotis Photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Codecs | 4 | 13 spalis 2008 12:57 |
| Photoshop | Cew27 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 16 rugsėjis 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Kobaltas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 22 spalis 2006 01:58 |
| Temos įrankiai | |
| |