![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heres, čo som urobil vo Photoshope! musel použiť Photobucket pretože sa súbory, kde sa veľká tu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie je zlý, trochu to podvrh tanish ale mohli ste niektoré z chovaných textury v koži, ale nie je zlý
| |||
| |||
| ya aj vyhladenie to je trochu moc |
|
| |||
| |||
| ok Heres Japans najstaršie dáma! pred ![]() po |
|
| |||
| |||
| Nice id tesne týkalo škvrny s naklonuje nástroj, neviem prečo, ale mám niečo s farbenie vlasov a očí lol i mohli pridať nejaké fotky, keď som si doma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha starých žien plíží mě ven abit! ako prvý! GOOOL! ![]() Dobrá práca!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| wow ste žena vyzerať hůř snaží udržať dostanete lepšie |
|
| |||
| |||
| lol som z nej menej vrásčitý a zmeniť jej farbu pier a ramena farbou |
|
| |||
| |||
| Heres tip menej rozpíjet viac klon |
|
| |||
| |||
| prečo dont povedať, že mi tieto veci na internete tutorilas a konoak já taky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Photoshop CS4 a CS3 kompatibilita | amberoni84 | Multimedia & Kodeky | 3 | 12. december 2008 09:38 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimedia & Kodeky | 6 | 17. októbra 2008 16:52 |
| Ako používať photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Kodeky | 4 | 13. októbra 2008 12:57 |
| Photoshop | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 3 | 16. September 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Cobalt | Všeobecné Software Chat | 2 | 22. októbra 2006 01:58 |
| Thread Tools | |
| |