![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα σας δείξει πώς να ασπρίζω δόντια μέχρι την πολύ απλή
1.), Πατήστε το κουμπί και o Shure να αποφύγει το εργαλείο που έχει επιλεγεί στη συνέχεια πάνω από τα δόντια για να ασπρίζω τους!! Πριν ![]() μετά ![]() αλλά βέβαια υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να γίνει αυτό 1.) Έχουν την ανοικτή εικόνα και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί l τότε δικαίωμα clikc λάσο για το μέσο και πατήστε το μαγικό λάσο τότε πήγαινε γύρω από τα δόντια που πρέπει να whitened και αφού αυτά seleceted τότε πηγαίνετε στο στρώμα> νέα συμπληρώστε στρώμα> στερεά αλλάξετε το χρώμα και την αδιαφάνεια περίπου 30% και στη συνέχεια, επιλέξτε ένα λευκό χρώμα και τότε θα έχουμε λευκά δόντια που μοιάζουν με αυτό το ![]() αν τα δόντια stilll εξετάσουμε πολύ κίτρινο μπορείτε να αλλάξετε την αδιαφάνεια του στρώματος συμπληρώστε στα στρώματα από pallete έχοντας συμπληρώσει το στρώμα επιλεγεί και στη συνέχεια αλλάξτε το opactity ήταν λέει αδιαφάνεια και στη συνέχεια έχετε λευκά δόντια! Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| Μεγάλη tut + REP |
|
| |||
| |||
| Νίκαια φροντιστήριο. Ι ότι θα πρέπει ενδεχομένως επίσης να καθορίζουν το δικό μου δόντια.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| χάρη και cooly ΚΑΝΩ! ROFLROFLROFLROFLROFL cooly |
|
| |||
| |||
| Γελάω δυνατά. Είναι αλήθεια όμως. Επιθυμία μου ήταν λευκά δόντια ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| hahahhahahahahhahahahahhahaha περιμένουμε γιατί είναι αστείο |