![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megmutatom, hogy hogyan fehéríti a fogakat, hogy nagyon egyszerű
1.) Nyomjuk meg a gombot, és o Shure, hogy a Dodge eszköz van kiválasztva, akkor menjen át a fehéríti a fogakat őket! Előtt ![]() után ![]() de persze van egy másik módja annak, hogy ezt 1.), Hogy a kép megnyitásához, majd nyomja meg a gombot, majd jobbra l clikc a lasszó eszközt, és válassza ki a bűvös pányva, akkor csak menj, hogy a fogak köré kell fehérített és amint azok seleceted akkor megy layer> new töltse layer> Szilárd Szín és módosíthatjuk a fényelnyelés-ról 30%-ra, majd válasszuk ki a fehér színt és akkor kapta a fehér fogakat, hogy néz ki ![]() ha a fogak stilll túl sárga megváltoztathatja a fényelnyelés a töltse réteg rétegek pallete azáltal, töltse réteg kiválasztott majd változtatni a opactity is azt mondja átlátszatlanságát és akkor a fehér fogak! My System: ubr számítógépes játékokhoz
|
|
| |||
| |||
| Nagy tut + rep |
|
| |||
| |||
| Szép bemutatója. Lehet, hogy szükséges rögzíteni a saját fogak.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| köszönet Kano és cooly! ROFLROFLROFLROFLROFL cooly |
|
| |||
| |||
| Hangosan nevet. Ez igaz volt. Szeretnék én is fehérebb fogak ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| hahahhahahahahhahahahahhahaha várni, hogy miért is olyan vicces |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan szerkeszthetem fogait Photoshop CS4, hogy néznek ki, mint a Vampire Fogak? | cheesepuff | General Chat szoftver | 4 | 12. augusztus 2009 23:51 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimédia és kodekek | 6 | 17. október 2008 16:52 |
| Hogyan kell alkalmazni a photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimédia és kodekek | 4 | 13. október 2008 12:57 |
| Photoshop | Cew27 | General Chat szoftver | 3 | 16. Szeptember 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Kobalt | General Chat szoftver | 2 | 22. október 2006 01:58 |
| Téma eszközök | |
| |