![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| es jums parādīs, kā balināt līdz zobiem tā diezgan vienkāršs
1.) Preses o pogu un padarīt Shure ka dodge līdzeklis ir izvēlēts, tad iet pa zobus balināt tos līdz! Pirms ![]() pēc ![]() bet, protams, tur ir vēl viens veids, kā to 1.) Ir attēlu atvērt un pēc tam nospiediet l pogu, tad tiesības clikc uz laso rīku un izvēlieties burvju laso tad tikai iet apkārt zobus, kurus nepieciešams whitened un, kad tie ir seleceted tad iet uz layer> jauna aizpildīt layer> Vienkrāsaina un mainīt necaurredzamība līdz aptuveni 30% un pēc tam atlasiet balto krāsu un tad jums baltos zobus, kas izskatās šā ![]() ja zobi stilll izskatās pārāk dzeltena jūs varat mainīt dūmainība aizpildiet slāņa slāņu pallete ar kuru aizpildiet slānis atlasi un pēc tam mainiet opactity bija tā saka dūmainības un tad jums ir balts zobus! Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| |||
| |||
| Great tut + rep |
|
| |||
| |||
| Jauku pamācību. Man var būt nepieciešams, ka noteikt savu zobu.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| paldies Kano un cooly! ROFLROFLROFLROFLROFL cooly |
|
| |||
| |||
| Lols. Tā ir taisnība, though. Wish mani zobi ir baltāks ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| hahahhahahahahhahahahahhahaha gaidīt why is that funny |
![]() |
|
| Bookmarks |