![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nasıl diş ve oldukça basit kadar beyazlatmak için göstereceğim
1.) O tuşuna basın ve araç atlatmak shure yapmak sonra dişler üzerinde onları aklamak gitmek seçilir! Önce ![]() sonra ![]() ama tabii ki bunu yapmak için başka bir yol 1.) Resmi açmak ve sonra sağ lasso tool clikc ve sadece diş gereken ve whitened olarak bir kez daha sonra katman gitmek seleceted vardır> Yeni dolgu katmanı dolaşmak sihirli kement seçin L tuşuna basın var> düz renk ve değiştirmek matlığını yaklaşık% 30 ve sonra ve sonra beyaz dişleri var Beyaz renk seçin, bu gibi ![]() Eğer diş stilll bak de ve sonra opactity değişiklik doldurmak katman seçili tarafından katmanları içinde dolgu tabakası matlık palet değiştirebilirsiniz sarı ve sonra beyaz dişlere sahip matlık olduğunu söylüyor! Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| |||
| |||
| Büyük cik + temsilcisi |
|
| |||
| |||
| Öğretici Güzel. Ben kendi dişleri düzeltmek gerekebilir.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| teşekkür Kano ve cooly! ROFLROFLROFLROFLROFL cooly |
|
| |||
| |||
| Çok komik. Bu da doğru. İstek benim dişler beyaz oldu ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| hahahhahahahahhahahahahhahaha yüzden beklemek eğlenceli |
![]() |
|
| Bookmarks |