![]() |
|
| |||
| |||
| Včera jsem spálil mé fotky na DVD vůbec poprvé, nikdy nic s pics b4. Existuje nějaký program na počítači s názvem Windows DVD Maker velké i hrát s hudbou a DVD a udělat spoustu vymyšleného editace. Jediným problémem je i nejsem jistý, jak dát hudbu na DVD. Nikdy jsem mucis stažený z internetu, jak mám jít na to? Potřebuji hudba se na mém PC, než jsem ji na dvd? Lze upravit mé dvd aftetr pálení nebo dělá, že je třeba udělat dřív? Omlouvám se, že bombardují vás tolik otázek, a pokud je to na špatném místě COULDNT THINK KDE TO PUT IT. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nic moc bod uvádění hudby na DVD, pokud to nebude fungovat ve všech Hi-Fi.
| |||
| |||
| Co jsem byla hudba může hrát současně jsme sledovali prezentace. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hodnotit tento obrázek | koglaa | Multimedia & Kodeky | 6 | 3. března 2009 12:47 |
| Pes? Eagle? Co Picture? | Grongle | Představte Yourself Zde | 6 | 10. března 2008 17:04 |
| Desktop obrázek | Tinkerbell | Obecné Software Chat | 8 | 20. listopadu 2007 14:21 |
| Moje první. Gif obrázek, který jsem udělal. přijít a podívat! | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 6 | 13. listopadu 2007 20:47 |
| Nováček chce nahrát obrázek | ken979 | Obecné Software Chat | 4 | 13. listopadu 2007 17:51 |
| Thread Nástroje | |
| |