![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jučer sam spalio moje slike na dvd po prvi puta u povijesti nikada nisu učinili ništa sa pics B4. Tu je i program na moj pc zvan Windows DVD Maker njegova velika ja mogu slušati glazbu s dvd-a i to puno fancy uređivanja. Jedini problem je ja sam ne znam kako staviti glazba na dvd. Nikad nisam preuzeli mucis s interneta kako mogu ići o tome? Trebam li se glazba na moj pc prije nego što sam ga na DVD? Mogu li urediti aftetr dvd spaljivanje ili to treba obaviti prije? Žao mi je da vas bombardirati s toliko pitanja, i ako je to u pogrešnom MJESTO GDJE COULDNT Mislite da ga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Not much točku stavljajući glazba na DVD, jer neće raditi u bilo kojem Hi-Fi.
| |||
| |||
| Što je značilo da je mogao biti sviranja glazbe dok smo gledali slajdova. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ocijenite ovu fotografiju | koglaa | Multimedija i kodeci | 6 | 3. ožujak 2009 12:47 |
| Pas? Orao? Koja slika? | Grongle | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 10. ožujak 2008 17:04 |
| Desktop sliku | tinkerbell | Općenito Software Chat | 8 | 20. studeni 2007 14:21 |
| Moj prvi. Gif slike koje sam napravio. dođite i pogledajte! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 6 | 13. studeni 2007 20:47 |
| Newbie želi uploadati sliku | ken979 | Općenito Software Chat | 4 | 13. studeni 2007 17:51 |
| Thread Tools | |
| |