![]() |
|
| |||
| |||
| Tegnap égtek képeim rá dvd az első nap még soha nem tenni semmit pics B4. Van egy program a PC-én felszólította ablakok dvd gyártó nagy tudok játszani a zenét, és a DVD, de rengeteg extra szerkesztést. Az egyetlen problémát az jelenti, nem vagyok biztos, hogy a zenei dvd. Soha nem letöltött mucis az interneten How do I go about it? Szükség van a zene, hogy az én PC-i előtt tedd a dvd? Lehet módosíthatom a dvd aftetr égő, vagy hogy el kell végezni, mielőtt? Sajnálom, hogy bombázzák meg oly sok kérdést, és ha ez a rossz helyen COULDNT GONDOLKODNI HOL tedd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem sok olyan zenét, mert a DVD nem működik minden Hi-Fi.
| |||
| |||
| Így értettem a zenét is játszik, miközben azt figyelte a diavetítés. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szavazz erre a képre | koglaa | Multimédia és kodekek | 6 | 3. március 2009 12:47 |
| Kutya? Eagle? Milyen kép? | Grongle | Itt mutasd meg magadat | 6 | 10. március 2008 17:04 |
| Asztali kép | tinkerbell | General Chat szoftver | 8 | 20. november 2007 14:21 |
| My first. Gif képet, amit tett. Gyere, nézd! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 6 | 13. november 2007 20:47 |
| Newbie szeretne feltölteni képet | ken979 | General Chat szoftver | 4 | 13. november 2007 17:51 |
| Téma eszközök | |
| |